Page content

Mesmerisme

De missing link in het effectief hypnotiseren
is het oude Mesmerisme

Nu is jouw kans om het magische mesmerisme te ontdekken in 3 dagen. Want jij ontdekt hoe:

Je jouw energie kan sturen en gebruiken om mensen te beïnvloeden
 
Hypnose voortkomt uit het oude mesmerisme en waarom het belangrijk is om mesmerisme als basishouding te hebben wanneer jij gaat hypnotiseren
 
Jij de kracht van Mesmer kan gaan gebruiken om op een diep niveau contact te maken
 
En nog heel veel meer…

 

Mesmerisme

Franz Anton Mesmer leefde tussen 1734 en 1815 en ontdekte een kracht die hij zelf beschreef als dierlijk magnetisme. Hij behandelde op zijn hoogtijdagen wel 3000 betalende patiënten per dag. Kan je je voorstellen hoe dat zou gaan nu?

Mesmer was ervan overtuigd dat magnetisme de oorzaak was van ziekte en door die overtuiging genas hij mensen op wonderbaarlijke wijze. Later werd dit afgedaan als puur suggestie en ontstond de hypnose.

Wat Mesmer echter ontdekte was meer dan alleen suggestie, het was het werken met energie. Op een gegeven moment kon hij dus het individuele werk niet meer aan en deed hij in 1780 het volgende.

Een Brits arts die Mesmer observeerde, beschreef die behandeling als volgt:

“In het midden van de kamer wordt een vat geplaatst van ongeveer een halve meter hoog dat het baquet wordt genoemd. Het is zo groot, dat twintig man er makkelijk omheen kunnen zitten. Bij de rand van het deksel zijn gaten gemaakt die overeenkomen met het aantal personen eromheen.

In deze gaten worden ijzeren staven van verschillende lengtes aangebracht die onder rechte hoeken buitenwaarts zijn gebogen om te corresponderen met het deel van het lichaam waarop ze worden toegepast. Naast deze staven is er een touw dat communiceert tussen het baquet en een van de patiënten en dat vervolgens wordt doorgegeven tot iedereen het heeft gehad.

De meest voelbare effecten worden geproduceerd wanneer Mesmer dichterbij komt van wie gezegd wordt dat hij de stroom overbrengt via bepaalde hand- of oogbewegingen zonder de patiënt aan te raken. Ik heb met meerdere mensen gepraat die deze effecten hebben meegemaakt, die spiersamentrekkingen kregen die werden weggenomen via een handbeweging…”

In deze 3-daagse training die gegeven wordt door Tom Scheers ontdek jij die kracht ook te gebruiken. Jij ontdekt wat Mesmer ook ontdekte in die tijd en je ontdekt hoe ook jij met een magische handbeweging het oude Mesmerisme kan gebruiken.

Als jij dit wilt gaan leren dan is nu jouw kans..

In een unieke 3-daagse Mesmerisme training ga jij ontdekken hoe je de magie van Mesmer kan gaan toepassen. Wanneer jij dit combineert met hypnose is dit helemaal krachtig. Het is de verloren sleutel die jij nu kan gaan ontdekken.

Verder ontdek jij hoe je:

 • Kan fascineren
 • Regressie kan doen binnen 2 minuten
 • Pijnen kan healen volgens de Di Pisa methode
 • Met energie kan healen
 • Jouw intuïtie kan verscherpen zodat je zelfs helder kan zien, voelen en horen
 • Hypnose kan opwekken binnen de 30 seconden
 • En nog veel meer…

Hieronder zie je Di Pisa in actie en dat ga jij ook leren!

Waarschijnlijk kan jij je dat niet voorstellen. Dat dat kan. Tenminste ik kon het niet totdat ik deze opleiding volgde. De vorige was in september. Die was zo uitverkocht.

De volgende is op 24 t/m 26 januari in Wormerveer bij Hypnose Instituut Nederland. Deze training wordt gegeven door Tom Scheers die opgeleid is in deze vorm van Magie en Hypnose. Hij is al ruim 20 jaar bezig met energiewerk en de laatste jaren met het oude Mesmerisme. Hij is een autoriteit op dit gebied geworden in de laatste jaren.

Wil jij meedoen aan deze unieke opleiding? Dat kan wanneer je je hieronder inschrijft. De opleiding is normaal 997 euro maar nu is hij 797 euro als last minute aanbod. Aarzel dus niet en doe mee.

Wanneer je inschrijft ga je akkoord met de algemene voorwaarden

 

  Comment Section

  5 reacties op “Mesmerisme


  Door gerrit op 26 maart 2013

  Ik doe sinds februari 2011 genezing op afstand met blijkbaar veel suc6 gezien de testemonials het is echter geen mesmerisme wat ik doe, maar we super simpel. Mocht je mijn site bezoeken klik dan ook even door naar de Engelse site om daar de testemonials te lezen.


  Door an op 26 maart 2013

  wat een engerd!


  Door paul van wijk op 26 maart 2013

  gaaf… fascinerende verdieping op wat ik al van hypnose weet en wat ik er mee doe. ik denk er nog even over na, maar goede kans dat ik inschrijf.


  Door Edwin Selij op 26 maart 2013

  @An hij behandelde 300 mensen per dag met groot succes. Zeker interessant vind je niet?


  Door amber op 15 januari 2014

  Ik hoop dat jullie later dit jaar nog een weekend geven want ik kan helaas niet op deze datum

  Plaats een reactie


  *