Sessie met Edwin Selij

Je Bent Één Keuze Verwijderd Van Een Compleet Nieuw Leven

Dat wil ik wel

Aan alle highperformers, artiesten en ondernemers...

Heb je genoeg van hetzelfde oude liedje? Dag in, dag uit, beloof je jezelf dat "morgen" alles anders zal zijn. Maar raad eens? Morgen wordt vandaag, en je zit nog steeds vast in dezelfde oude routine.


Welkom bij de 'Blueprint for Brilliance', waar excuses bij de deur worden achtergelaten en actie de sleutel is tot jouw nieuwe leven.

Laat dit even binnenkomen. Want hier begint jouw reis naar een ongekende ommekeer.


Wist je dat 93% van onze winnaars zei dat slechts één sessie met Edwin Selij hun kijk op alles veranderde? Dat zijn geen fluffy marketingpraatjes. Dat zijn kille, harde feiten. Hypnose kan je brein herbedraden voor succes, geluk en ongekende prestaties. Twijfel je nog? Lees verder.

Ontketen je geest

Mijn naam is Edwin Selij, eigenaar van het grootste hypnose instituut van Europa, auteur van twee bestsellers en vader van vier jongens van dezelfde vrouw.


Dankzij deze technieken ben ik zelf van verslaafde bouwvakker naar succesvol ondernemer gegaan en die transformatie gun ik jou ook. Want het is mogelijk om die dingen te veranderen die je wilt veranderen.


Mijn stijl is provocatief, humoristisch, direct, resultaatgericht en liefdevol. Het is niet voor iedereen en alleen als je echt wilt veranderen dan wil ik je helpen. Daarnaast heb ik ook weinig tijd en help ik het liefst alleen ondernemers, topsporters, artiesten of highperformers naar 'Executive Mind Mastery'

Hieronder zie je hoe ik te werk gaat.

Verander je ‘Had ik maar’ in ‘Kijk wat ik heb gedaan!'

Waarom de meeste mensen nooit krijgen wat ze willen?


Simpel.


De meeste mensen zijn bang. Bang om te falen, bang om te slagen, bang om zelfs maar te proberen. Ze laten hun dromen verstoffen in de hoek van 'had ik maar' en 'wat als'.


Maar jij bent niet 'de meeste mensen', toch?


Het verschil tussen succesvol zijn en jezelf voor de gek houden, is eenvoudig: Actie. Dat klinkt niet sexy, en dat is het ook niet. Het is hard werken. Maar het is ook het enige dat resultaat oplevert. Met de Blueprint for Brilliance gaat het je lukken.


Ontgrendel je schatkamer

Stel je voor dat diep in jezelf, achter lagen van twijfel, routine, en de waan van de dag, een kluis ligt. Niet zomaar een kluis, maar een ondoordringbare, vergeten schatkamer, bruisend van potentieel, dromen, en ongeleefde avonturen. Jarenlang heb je misschien de combinatie genegeerd of verloren, misschien zelfs geloofd dat het slechts een mythe was, een sprookje voor de naïeve.


Maar wat als ik je vertel dat dit meer is dan een metafoor? Het is een belofte, een uitgestoken hand die je leidt naar het vinden van die verloren code.


Dit is geen kinderspel; het is de meest volwassen beslissing die je ooit zult maken. Het gaat om het aandurven om de diepten van je eigen ziel te verkennen, om die kluis te kraken en de rijkdommen binnen te onthullen die je leven zullen transformeren.


Durf je?


Dan nodig ik je uit voor een expeditie naar het onbekende binnenin jezelf. Het is tijd om de veiligheid van het bekende te verlaten en de diepe wateren van je innerlijke wereld te duiken. Daar, in het stille donker, vind je meer dan je ooit voor mogelijk hield: creativiteit die borrelt als een nooit eerder ontdekte bron, kracht die sluimert als een slapende vulkaan, en passie die gloeit als een eeuwig brandend vuur.


Deze reis vraagt moed, want het betekent het opgeven van wie je dacht te moeten zijn, om te ontdekken wie je werkelijk bent. Het vereist dat je de wachters van je angst onder ogen ziet, de codes van zelftwijfel ontcijfert, en de deuren openblaast naar een leven waarin jij de architect bent van je eigen lot.


Dus, sta je klaar met het dynamiet in je hand, je blik vastberaden gericht op die kluis?


De kluis wacht. De combinatie zit in jou en met behulp van Edwin kan je hem kraken...

Geen ketens meer...

Want je voelt het elke dag... die onzichtbare ketens die je vasthouden. Ze wegen je neer, ketenen je aan je angsten, twijfels, en de niet aflatende stem van 'wat als'. Maar wat als ik je vertel dat het niet zo hoeft te zijn?


"Geen Ketens Meer" is niet zomaar een loze belofte. Het is een strijdkreet voor hen die moe zijn van het gevecht tegen de schaduwen van hun eigen geest. Dit is jouw uitnodiging om het juk van je verleden, je beperkingen, en je zelfopgelegde grenzen af te werpen.


Stel je een leven voor waarin je vrij bent om te bewegen, te ademen, te leven zonder de constante last van 'wat als'. Waar je stappen niet langer getemperd worden door de ketens van twijfel, maar aangedreven door de kracht van zekerheid en zelfvertrouwen.


Je gaat duiken in de kern van wat je tegenhoudt. Je zult leren hoe je de sloten van je mentale ketens kunt kraken — niet met zachte tikjes, maar met de onweerstaanbare kracht van iemand die klaar is voor verandering. Dit is waar je transformatie begint. Met technieken geworteld in de realiteit van psychologische verandering, strategieën die getest en waar zijn, bieden de sessies van Edwin je de sleutel tot een leven zonder beperkingen.


Dit is je kans om de ketens die je tegenhouden te verbreken en het leven te leiden dat je altijd al wilde. Niet morgen, niet 'op-een-dag'. Maar nu.


Dit is meer dan een programma; het is jouw ontwaking. Het is tijd om de controle terug te nemen, om te stoppen met leven in de schaduw van je potentieel en te beginnen met schitteren.

Ben je klaar om je ketens te verbreken? Laten we deze reis samen beginnen.

€ 11.500

5.000 euro

De investering

Een traject met mij is vaak levensveranderend. Misschien wel de beste investering die je kan doen wanneer je een highperformer bent. Stel het niet uit als je dit voelt. Je klein houden heeft nog nooit iemand geholpen.


Mijn eigen resultaten:


  • In al die jaren heb ik al duizenden mensen succesvol begeleid en geholpen.
  • Heb ik al meer dan 20 jaar een liefdevolle relatie met mijn vrouw.
  • Gaan mijn vier kinderen (nu pubers) vrij en ontspannen door het leven.
  • Sport ik drie tot vier keer in de week.
  • En ben ik financieel, mentaal, emotioneel, spiritueel en fysiek gezond.


Joop Burgerhout, docent toegepaste psychologie aan de Hogeschool in Leiden, vindt Edwin een van de grootste in het vak en Jeffrey Koot, al 25 jaar hypnotherapeut, vindt Edwin horen bij de vijf beste therapeuten op de wereld waaronder Tony Robbins er een van is.


Vanwege de tijd kan ik helaas maar een paar mensen helpen.


Dat doe ik in 3 sessies en wil je die magie eens meemaken? Klik dan hieronder en boek direct je sessies.

3 sessies van Edwin

Je boekt de sessies

Je kan direct een afspraak maken op de pagina na het boeken

En je verandert zomaar je leven!

Het is niet voor iedereen

We snappen dat het niet voor iedereen is. Heb je een vraag stel hem gerust hiernaast aan mijn assistent Edwin SelAI

3 sessies van Edwin

Die wil ik wel!