Sessie met Edwin Selij

Een sessie met Edwin Selij

Dat wil ik wel

Edwin Selij

Edwin is een fenomeen op het gebied van therapeutische behandelingen. Hij doet al 18 jaar sessies en heeft in die jaren duizenden mensen behandeld. 


Zijn stijl is provocatief, humoristisch, direct en liefdevol. Het is niet voor iedereen en alleen als je echt wilt veranderen dan wil hij je helpen. Daarnaast heeft hij ook weinig tijd dus is er ook geen garantie dat hij je gaat helpen.


Ben je nog steeds gemotiveerd en heb je interesse? Lees dan verder.

Hieronder zie je hoe Edwin te werk gaat.

Instagram

Wat vaak veel handiger is om te doen is om Edwin te volgen op Instagram. Daar gaat hij tegenwoordig wekelijks met mensen live een sessie doen. Dat kost alleen tijd en die sessies zijn compleet gratis en levensveranderend.


Ook om gewoon naar te kijken al.


Volg hem sowieso op dat kanaal want dat kan een ongelofelijke kans zijn om van je problemen af te komen.

De investering

Een traject met Edwin is levensveranderend. Misschien wel de beste investering die je kan doen. Als je hem volgt op de social media kanalen of zijn podcast dan weet je dat. Daar laat hij zien wat hij kan. Mensen compleet en totaal veranderen. Problemen lossen op als sneeuw voor de zon.


Joop Burgerhout, docent toegepaste psychologie aan de Hogeschool in Leiden, vindt Edwin een van de grootste in het vak en Jeffrey Koot, al 25 jaar hypnotherapeut, vindt Edwin horen bij de vijf beste therapeuten op de wereld waaronder Tony Robbins er een van is.


Vanwege de tijd kan Edwin maar een paar mensen per jaar helpen 1 op 1 in een traject. Dit gaat net zo lang door tot het is opgelost. Dat kan snel zijn, dat kan wat langer duren maar het gaat oplossen. Zo niet? Krijg je je geld gewoon terug.


Nu cure? No pay!


Interessant? Vul het formulier hieronder dan in. 

Het is niet voor iedereen

We snappen dat het niet voor iedereen is. Daarom kan je ook op zijn persoonlijke Facebookprofiel een aanvraag doen voor een gratis sessie in zijn podcast. Vul alleen het formulier in als je echt wilt. We willen onze tijd niet verspillen, we willen die juist maximaliseren met goede gevoelens :-)
optinmonster.com -->