Winnen in Google!
Winnen in Google!

Een paar jaar geleden kwam ik op het spoor van Tonny Loorbach. Hij had een boek geschreven over hoe je kan winnen in google. Daar was ik wel geïnteresseerd in. Sinds die tijd is er veel gebeurd.

Winnen in Google

Iedere ondernemer die iets met internet doet wil scoren in Google. Ook ik natuurlijk. Ik wilde met het woord ‘hypnose’ gaan scoren met mijn website en goed gevonden worden in de zoekmachine.

Tja en dan ga je op zoek naar informatie. Zo kwam ik op het boek ‘Winnen in Google 2.0’ terecht van Tonny Loorbach. Ik heb Tonny in die jaren leren kennen als een bevlogen ondernemer. Ook mijn website is een site die helemaal op het systeem van hem draait.

Sindsdien scoor ik op het woord ‘hypnose’ zeer goed en domineer ik bijna met alle zoekwoorden die met hypnose te maken hebben. Het ‘winstmodel’, zoals het systeem heet is met recht een winstmodel!

Scoren in Google

Misschien wil jij ook gaan scoren in Google, hoog staan in de zoekmachine zonder dat je daar een cent aan uit hoeft te geven. Dan kan je dat nu gaan doen. Tonny heeft zijn ‘oude’ boek compleet herschreven en ik moet zeggen het is top! Wanneer je deze tips toepast ga jij ook scoren in de zoekmachines.

Je kan zijn nieuwe ebook nu gratis downloaden op deze pagina.

Surf dus snel naar deze pagina als jij wilt scoren in de zoekmachines.

Succes! Het heeft mij al heel veel opgeleverd!

Over de schrijver
Edwin Selij is eigenaar en oprichter van Hypnose Instituut Nederland en geeft trainingen in Hypnose. Hij is auteur van de boeken 'Je hebt het niet je doet het' en 'Breek Je Vrij!' en komt regelmatig op radio en TV om te praten over hypnose. Hij is de nummer 1 Hypnose Trainer van Nederland en geeft al jaren hypnose trainingen. Hij was de eerste in Nederland die moderne hypnotherapie via livestream ging onderwijzen.
Jan Snel
Door

Jan Snel

op 20 Apr 2015

Dit zijn goede en belangrijke tips! Zonder google kun je tegenwoordig nog weinig en als je goed weet te ranken in Google kun je zeer rijk worden.

Reactie plaatsen