Anneke Dusseljee - team Hypnose Instituut Nederland

Anneke Dusseljee

“De mens zien achter de cursist vind ik belangrijk.”

Anneke Dusseljee

“De mens zien achter de cursist vind ik belangrijk.”

Anneke Dusseljee is trainer bij het Hypnose Instituut Nederland.
Je kunt haar tegenkomen bij alle opleidingen en op alle niveaus.
Het geven van trainingen voor hypnotherapie is echt waar haar hart blij ligt. 

Ze vind het heerlijk als cursisten vragen hebben en zij die beantwoordt. Ze kent ook veel cursisten bij naam (inmiddels niet meer allemaal omdat het HIN zo gegroeid is, maar ze doet haar best) en ze leest ook graag de verslagen om feedback te geven. Dat doet ze het liefste persoonlijk. 


Haar extraverte persoonlijkheid zorgt er ook voor dat ze die verbinding nodig heeft.
“De mens zien achter de cursist vind ik belangrijk.” Zegt ze hierover. 


Daarom vindt ze het ook fijn om mensen niet alleen te helpen om een goede hypnotherapeut te worden. Als een demonstratie ervoor zorgt dat een cursist er zelf ook beter van wordt, dan gaat het helemaal flowen bij haar. Ze leeft op als de groep lekker bezig is. 

“Dan stroomt het aan alle kanten.”

“Ik vind het fijn om mensen niet alleen te helpen om een goede hypnotherapeut te worden maar ervoor te zorgen dat een cursist er zelf ook beter van wordt.
Dan stroomt het aan alle kanten.”

Naast het geven van trainingen bij het Hypnose Instituut Nederland geeft ze ook zelfstandig trainingen in kinderhypnose met Next Generation Kids
Samen met Menno Littel heeft ze Hypnolab, voor therapeuten door therapeuten. Een hulpmiddel om te ontspannen en tot nieuwe inzichten te komen. 
Ook heeft ze samen met haar dochter en zoon nog een bedrijf voor hypnotherapie en het verkopen van aromadiffusers (super handig om een bepaalde vibe in een ruimte te krijgen). 
null