Baudet zijn essay heeft wel een punt
Baudet zijn essay heeft wel een punt
23 mei 2019 
in Nieuws
1 min. leestijd

Baudet zijn essay heeft wel een punt

Liever zeiken dan lezen…

Een tijdje geleden had ik er ook mee te maken en nu is er weer zoiets aan de hand. Niet met mij hoor (alhoewel na dit stukje misschien wel), maar met Baudet.

Stukje op nu.nl waarin staat dat hij de vrouw terug wil naar het aanrecht, tegen abortus is en euthanasie wilt verbieden. Althans zo wordt het gesuggereerd.

Baudet zijn essay

Maar heb je dat hele stuk gelezen? Ik wel en daarin staan niet echt hele gekke dingen. Het aantal kinderen wat wij gemiddeld moeten krijgen per gezin is 2,1 als we alles draaiende willen houden. In Europa is dat nu 1,7 en in Hongarije was ik nu beter afgeweest met mijn vier kinderen.

Beter afgeweest? Ja, want Orbán, de leider daar, heeft gezegd dat als je vier kinderen hebt of meer dat je dan geen inkomstenbelasting hoeft te betalen. Jammer dat het alleen voor Hongaren geldt, anders ging ik daar heen.

Weet je nog China dat in de jaren ’80 begon aan het 1-kind-beleid? Zijn ze op teruggekomen, maar het lukt niet echt nog. Als het zo doorgaat krimpt de Chinese bevolking na 2029.

Dan denk je, ach er zijn er zat wat maakt mij dat uit, maar als er geen nieuwe kinderen bijkomen of niet genoeg dan is er geen pensioen, wij blijven langer leven, banen worden niet bezet en daar ga je dan.

Onderbevolking wordt op deze manier het probleem, niet overbevolking. En daar gaat het stukje over.

Kijk dat vrouwen net zoveel rechten hebben als mannen lijkt mij logisch, maar hoe het nu gaat, gaat het dus niet. Als vrouwen geen genoeg kinderen krijgen, dan hebben we zo direct een probleem.

Abortus plegen is geen oplossing (moet je natuurlijk zelf weten), later kinderen krijgen ook niet, maar wat dan wel? Dat is de vraag, dus in plaats van de man met pek en veren het land uit te willen trappen kunnen we beter de boodschap eens goed bekijken en tot ons door laten dringen.

In plaats van dat mensen gehypnotiseerd reageren op koppen uit de media en lopen te zeiken, lees het eens en denk er eens over na met je poffertjespan.

Mijn oplossing is deze: Kinderen opvangen in bejaardenhuizen. Goed voor de bejaarden en ook voor de kinderen. Gratis mogelijk maken. Hoe? Geen idee, mogen die knappen koppen in het pluche bedenken.

Voordat we zo direct op de grijze duiven planeet zitten 😉

Over de schrijver
Edwin Selij is eigenaar en oprichter van Hypnose Instituut Nederland en geeft trainingen in Hypnose. Hij is auteur van de boeken 'Je hebt het niet je doet het' en 'Breek Je Vrij!' en komt regelmatig op radio en TV om te praten over hypnose. Hij is de nummer 1 Hypnose Trainer van Nederland en geeft al jaren hypnose trainingen. Hij was de eerste in Nederland die moderne hypnotherapie via livestream ging onderwijzen.
Reactie plaatsen