Bizarre Eters en hypnose bij RTL5
Bizarre Eters en hypnose bij RTL5
07 april 2015 
0 min. leestijd

Bizarre Eters en hypnose bij RTL5

Maandag 6 april was er te zien hoe Joey hypnose onderging bij Bizarre Eters om een doorbraak te forceren bij zijn selectieve eetstoornis.

Bizarre Eters

In een interessante sessie heb ik Joey geholpen met zijn eetgewoonte. Ze noemen het een selectieve eetstoornis maar ik vind stoornis altijd zo zwaar klinken. Alsof er iets ‘kapot’ is ofzo. Het is voor mij simpelweg een onbewust automatisch programma wat je zo kan veranderen.

Het is een mooi item geworden wat je hieronder kan zien.

Het mooie is dat iedereen dit kan leren. Iedere cursist van mij ziet meteen wat ik doe al is er veel geknipt in de sessie. De sessie duurde namelijk zo’n 45 minuten van het begin van handen schudden tot het einde.

Het zijn allemaal principes die ik gebruik en die je zelf ook kan leren. Ik heb ze allemaal beschreven in mijn boek breek je vrij en ook tijdens het seminar werken we met die principes en maken mensen dezelfde doorbraken mee als Joey deed.

Bizarre Eters

Over de schrijver
Edwin Selij is eigenaar en oprichter van Hypnose Instituut Nederland en geeft trainingen in Hypnose. Hij is auteur van de boeken 'Je hebt het niet je doet het' en 'Breek Je Vrij!' en komt regelmatig op radio en TV om te praten over hypnose. Hij is de nummer 1 Hypnose Trainer van Nederland en geeft al jaren hypnose trainingen. Hij was de eerste in Nederland die moderne hypnotherapie via livestream ging onderwijzen.
Babs
Door

Babs

op 07 Apr 2015

Geweldig Edwin, top!

Leonie
Door

Leonie

op 07 Apr 2015

Edwin, Absoluut geweldig om te zien hoe de hypnose deze man helpt. Wat een bevrijding om gewoon te kunnen eten en te geniet van gezonde groenten. In 45 minuten is deze "stoornis" uit de wereld geholpen. Mijn complimenten!

Hans
Door

Hans

op 07 Apr 2015

Hey Edwin,Goed gedaan !! en wat je zegt . . . dit kun je na de opleiding 1.0 !!

Hans Raeves
Door

Hans Raeves

op 07 Apr 2015

SUPER reportage Edwin!! Heel mooi om te zien hoe het proces in elkaar zit. En het klopt inderdaad! De technieken die ik van jou mocht leren zijn bijzonder krachtig! Het heeft ook mijn leven verrijkt!! Ik kan het iedereen aanraden! Gaaf gedaan, proficiat en graag tot ziens. x

Chris Du-Graie
Door

Chris Du-Graie

op 10 Apr 2015

I was wondering if I could be put in a state of hypnose to make all the Dutch in my head work so I can learn and speak Nederlands. I have lived here for 22 years , Spend good money in Flucht Tilburg but alas cannot make it work. I am 65 yrs now and would love to put it all together so my social life and respect for this country would greatly be improved . Best regards Chris Du-Graie

Jan Snel
Door

Jan Snel

op 20 Apr 2015

Ik heb dit op tv gezien en het was behoorlijk indrukwekkend. Het leek wel echt te werken!

Reactie plaatsen