Pollenseizoen nu wordt de ergste ooit volgens allergie expert
Pollenseizoen nu wordt de ergste ooit
06 april 2012 
in Hypnose
1 min. leestijd

Pollenseizoen nu wordt de ergste ooit

pollenseizoenVolgens Amerikaans allergie-expert Myron Zitt moeten we ons gaan opmaken voor het ergste allergieseizoen ooit. Uiteraard zal nog veel afhangen van het weer, maar je bent gewaarschuwd. Nu al hebben artsen meer patiënten gekregen met hooikoorts in hun praktijk dan normaal. En om nu alles om te gaan hakken?

Pollenseizoen

Het pollenseizoen begint ongeveer vanaf april en eindigt in oktober. Het ligt er natuurlijk aan waar je allergisch voor bent. Als je allergisch bent voor grassen dan heb je daar echt van april tot soms wel begin november last van.

Wanneer je allergisch bent voor andere soorten stuifmeel en pollen, dan kan je er wat korter last van hebben. Het blijft echter zeer vervelend. De schatting is dat ongeveer 1 miljoen mensen last hebben van hooikoorts.

Hooikoorts

Hooikoorts is een allergische reactie op bepaalde pollen. Dat kan je testen in een ziekenhuis, maar je kan er ook vanaf raken. Het is een overgevoeligheid die je met de hypno-allergie methode kunt aanpassen.

Wanneer je veel wordt blootgesteld aan bepaalde stoffen (bijvoorbeeld sommige eiwitten) die in de pollen zitten dan kan je immuunsysteem deze stoffen gaan zien als ‘gevaarlijk’. Het lichaam gaat het dan onthouden en zal een heftige reactie geven wanneer je weer met die stof in aanraking komt.

Je ziet dus dat het eigenlijk een vergissing is van het immuunsysteem. Het heeft niets met een lichamelijk ‘iets’ te maken. Natuurlijk heb je wel een reactie, maar die komt voort uit een vergissing. Die vergissing kan je weer rechtzetten.

Je kan met de hypno-allergie methode in het onderbewustzijn de vergissing zo aanpassen zodat het als het ware weer op nul staat. Je reageert dan weer zoals een ieder ander en merkt geen enkele heftige reactie. De behandeling duurt ongeveer een uur en je hebt in de regel 2 sessies nodig.

Is dat wat voor jou dan kan je natuurlijk contact opnemen met ons instituut.

 

Over de schrijver
Edwin Selij is eigenaar en oprichter van Hypnose Instituut Nederland en geeft trainingen in Hypnose. Hij is auteur van de boeken 'Je hebt het niet je doet het' en 'Breek Je Vrij!' en komt regelmatig op radio en TV om te praten over hypnose. Hij is de nummer 1 Hypnose Trainer van Nederland en geeft al jaren hypnose trainingen. Hij was de eerste in Nederland die moderne hypnotherapie via livestream ging onderwijzen.
Reactie plaatsen