Gijs Gans is een homo!
Gijs Gans is een homo!
25 februari 2019 
in Nieuws
1 min. leestijd

Gijs Gans is een homo!

Zit ik afgelopen weekend het jeugdjournaal te kijken en tot mijn verbazing zit daar een meisje en die zit iets dwars.

‘Wat zit je precies dwars?’

‘Nou dat in de Donald Duck geen homo’s en lesbi ‘s voorkomen..’

Sorry?

Kijk, even voor jouw beeldvorming. Mij maakt het geen zak uit. Al wordt de Donald Duck een gaykrant. Interesseert mij vrij weinig.

Dus voordat ik weer een bevolkingsgroep met onverwerkte trauma’s kwets, dan weet je hoe ik erin sta.

Maar goed, we hebben dan ook allemaal rechten. En die gebruiken we dan ook. Vooral het recht om te zeiken op alles. Doe ik nu ook lekker, heerlijk.

Alles moet wel genderneutraal hoor!

Lachen man, kom je bij mij staan dan bij de urinemuur? Kijken of jij ook zo goed kan mikken als wij mannen of dat je alles onder sprayt. Ruim je dan wel alles op?

Of in de Hema. ‘Ik ben op zoek naar jongenskleding’

‘Op de kinderafdeling vindt u wat u zoekt…’

‘Ehm…’

Dus op zoek naar een blauw shirt tussen de glitters, my little pony en de roze sandaaltjes.

‘Ja, Ed, maar als je zoon nu een roze shirt wil?’

‘Dan trekken we hem die gvd aan!’

Maar goed, voordat het een heel boekwerk wordt. Even verder over Duckstad. Er zaten geen homo’s en lesbi’s in.

Nou met een beetje fantasie?

Wat dacht je van Gijs Gans? Die dikke homo die nog bij zijn moeder woont. Die lesbo van de boerderij? Of Knabbel en Babbel die in een hol wonen in een boom? Ik weet het niet hoor, maar die lijken ook verdacht veel op een homostel.

Of Clarabella de koe? Lesbi eerste klas. Volgens mij is de Donald Duck met een beetje fantasie het ranzigste krantje waar ik op geabonneerd ben…

Dus lieve kinderen. Gebruik gewoon je fantasie net als je vader en moeder. Die denken ook dat ze overal recht op hebben. Die vinden ook dat alles maar moet kunnen en als je je gekwetst voelt dat de ander zich maar naar jou moet aanpassen.

Je zou ze bijna voor het perspectief eens naar Zimbabwe sturen om te kijken of ze daar een winkel kunnen overtuigen dat ze toch echt genderneutraal moeten worden. Maar goed, dat gun je ook niemand om daar een genderneutrale winkel te moeten openen in die bloedhitte.

Ken je het gezegde ‘veeg eerst je eigen straatje schoon?’

‘Ruim eerst je eigen traumaatjes eens op’ zou het mogen zijn. Heb ik net ook weer gedaan met deze post 😉

Over de schrijver
Edwin Selij is eigenaar en oprichter van Hypnose Instituut Nederland en geeft trainingen in Hypnose. Hij is auteur van de boeken 'Je hebt het niet je doet het' en 'Breek Je Vrij!' en komt regelmatig op radio en TV om te praten over hypnose. Hij is de nummer 1 Hypnose Trainer van Nederland en geeft al jaren hypnose trainingen. Hij was de eerste in Nederland die moderne hypnotherapie via livestream ging onderwijzen.
Reactie plaatsen