Helpt hypnose bij auto-immuunziekte?
Helpt hypnose bij auto-immuunziekte?
27 augustus 2013 
0 min. leestijd

Helpt hypnose bij auto-immuunziekte?

Kan hypnose helpen bij een auto-immuunziekte? Zou je werkelijk in staat kunnen zijn om die ziekte te stoppen met hypnotherapie? In een korte video leg ik je uit of dat kan.

Hypnotherapie bij auto-immuunziekte

 

Over de schrijver
Edwin Selij is eigenaar en oprichter van Hypnose Instituut Nederland en geeft trainingen in Hypnose. Hij is auteur van de boeken 'Je hebt het niet je doet het' en 'Breek Je Vrij!' en komt regelmatig op radio en TV om te praten over hypnose. Hij is de nummer 1 Hypnose Trainer van Nederland en geeft al jaren hypnose trainingen. Hij was de eerste in Nederland die moderne hypnotherapie via livestream ging onderwijzen.
an
Door

an

op 27 Aug 2013

hoi edwin, toevallig was ik je net aan het mailen toen deze video binnen kwam. al 38 jaar ben ik aan het dokteren zonder enig resultaat, ik heb C.V.S(M.E) chronische hoofdpijn en nog veel meer,wat ik je dus gemaild heb. ik zou bijna zeggen als het voor mij zou helpen helpt het voor iedereen ,zoveel heb ik al geprobeerd.

Reactie plaatsen