Hier leer je alleen échte hypnose
Hier leer je alleen échte hypnose
05 januari 2011 
0 min. leestijd

Hier leer je alleen échte hypnose

[private]Er zijn veel manieren om hypnose te leren. Er zijn ook veel verschillende vormen van hypnose. Alleen bij Tieds.nl kan je ze allemaal leren. Zowel hypnotherapie, NLP als showhypnose. En dat kan allemaal al in één opleiding.

Verschillende mogelijkheden

Er zijn verschillende manieren om hypnose te gaan leren.

  • De hypnose opleiding

In 5 dagen leer je de vaardigheden die nodig zijn om een hypnotherapeut te zijn. Dat kan nu in juni. De eerstvolgende is op 22 juni. Je leert in de basis hypnose opleiding ook de geheimen van de showhypnose en hoe je overal en altijd hypnose kunt doen. Lees hier meer over deze opleiding.

  • De advanced hypnose practitioner

De hypnose practitioner is veel uitgebreider dan de basis opleiding hypnose. Niet alleen leer je de vaardigheden van een hypnotherapeut, je leert ook hoe je hypnotisch kan gaan coachen. Hoe kan je hypnose gebruiken om te coachen en conversationeel te beïnvloeden. Hoe je NLP kan gaan gebruiken om nog beter te worden in hypnose. Dat staat centraal in deze opleiding en nog veel meer. De advanced hypnose practitioner duurt 14 dagen en is daarmee de beste opleiding om met hypnose te gaan beginnen. Er is geen enkele andere hypnose en NLP opleiding die jou zoveel gaat leren. Lees hier meer over deze unieke opleiding die begint op 1 september![/private]

Over de schrijver
Edwin Selij is eigenaar van Hypnose Instituut Nederland en geeft trainingen in Hypnose. Hij ontwikkelt verschillende trainingen in hypnose en het instituut geeft steeds meer specialistische trainingen in hypnose. Al jaren is hij de nummer 1 hypnose trainer van Nederland en is vaak gevraagd voor radio en televisie daardoor.
Reactie plaatsen