Hoe kan je met hypnose jouw beste jaar ooit maken?
Hoe kan je met hypnose jouw beste jaar ooit maken?
08 januari 2014 
in Hypnose
0 min. leestijd

Hoe kan je met hypnose jouw beste jaar ooit maken?

Je weet misschien wel dat hypnotherapie een van de meest effectieve manieren van therapie is. Dat het een stuk sneller werkt dan de ‘reguliere’ methodes en dat dat ook is onderzocht en onderbouwd door onderzoek. Wat je misschien niet weet is, waarom hypnose zo goed werkt en hoe je dat op jezelf zou kunnen toepassen. Daarom heb ik iets voor jou denk ik..

Hypnose en hypnotherapie om van 2014 jouw beste jaar ooit te maken

A.s. donderdag geef ik een live webinar waarmee je van 2014 jouw beste jaar ooit kan maken. Het webinar begint om 19.30 uur en duurt ongeveer een uur. Het wordt niet opgenomen en na afloop kan je vragen stellen aan mij. Het is gratis, kost alleen tijd en levert 15 strategieën op die je direct kan toepassen om jezelf positief te programmeren voor 2014.

Ben jij er ook bij?

Via deze link kan je jezelf aanmelden voor dat webinar.

Iedereen die bij het webinar aanwezig zal zijn krijgt van mij ook een verrassing :-)

 

Over de schrijver
Edwin Selij is eigenaar en oprichter van Hypnose Instituut Nederland en geeft trainingen in Hypnose. Hij is auteur van de boeken 'Je hebt het niet je doet het' en 'Breek Je Vrij!' en komt regelmatig op radio en TV om te praten over hypnose. Hij is de nummer 1 Hypnose Trainer van Nederland en geeft al jaren hypnose trainingen. Hij was de eerste in Nederland die moderne hypnotherapie via livestream ging onderwijzen.
kamal
Door

kamal

op 18 Feb 2014

Beste ik probeer contact met mijn onbewuste te maken zoals je hebt beschreven , maar het lukt mij niet kunt u mij helpen?

Nicolaas Müller
Door

Nicolaas Müller

op 17 Mar 2014

Beste Edwin, De hele presentatie zit doortimmerd in elkaar. Ik mis alleen het kostenplaatje. En de sessies voor iemand met een minimuminkomen haalbaar zijn. met vriendelijke groet, Nicolaas D.M. Müller

Reactie plaatsen