Kom uit hypnose seminar
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Video Aspect Ratio: 16:9

IN TWEE DAGEN VERLICHT...

Kan dat??

CHECK IT OUT

Twee Dagen LIVE!

Twee dagen LIVE in 1931 in Den Bosch

Verlicht Raken

In twee dagen verlicht raken van je problemen of zelfs je Ikje

Verbinden en Ontmoeten

Ontmoet en verbind met gelijkgestemden.

Een andere route.... In twee dagen verlicht. Kan dat?

Korte antwoord: ja


Lange antwoord staat hieronder op deze pagina ;-)


Toen ik begon met hypnose wilde ik verlost worden van mijn problemen die ik ervaarde. Angsten, somberheidsaanvallen, negatieve emoties, het verleden wat aan mij sleurde en noem allemaal maar op.


Het lukte. Het meeste heb ik wel opgelost in die tijd en daar werd ik echt lichter van. Leuker ook.


Je zou kunnen zeggen dat je dan verlicht bent. Tenminste verlicht van die problemen, piekergedachten, somberheidsaanvallen, negatieve emoties en meer.


Maar goed, zoals je zelf ook wel weet dat is een oneindig proces. Daar kom je vanzelf wel achter. Het ene is opgelost en dan komt er weer wat.


Je hebt te maken met je eigen problemen. Andermans problemen waar je mee om moet leren gaan. Maatschappelijke problemen waar je mee om moet leren gaan. Generationele overgeërfde problemen die je erbij krijgt.


Het is een oneindig proces. Dat kan anders dacht ik...

Er is nog veel meer waar dat vandaan komt namelijk...

Heb je kinderen? Nog meer problemen erbij.


Heb je werk? Hop, weer een bak problemen erbij.


Heb je een relatie? Huppakee, weer een berg problemen erbij.


Klinkt een beetje depressief, dat snap ik en het is ook niet zo zwart-wit natuurlijk. Gelukkig maar, want als het alleen maar problemen op zou leveren dan deed je het niet.


Maar ja, het is toch vaak wel lekker als het gewoon stroomt, toch? Als je kinderen het lekker doen op school, beetje sociaal zijn, gewoon lekker in hun velletje zitten, dan voel je je ook beter als ouder.


Als je relatie lekker loopt is het lekker thuiskomen en gaat al het andere ook vaak beter.


Werk precies hetzelfde. En dat maakt het leven gewoon lichter. Je zou kunnen zeggen dat je redelijk verlicht dan bent van problemen, maar ja...


Het leven overkomt je ook. Dood kan zomaar om de hoek blijken te staan.


Ontslag kan zomaar gebeuren, zeker tegenwoordig. De wereld kan zomaar op slot gaan en je kan alles in een oogwenk verliezen.


En precies dat vind ik interessant. Niet dat ik alles wil verliezen, maar dat ik blijkbaar wat te verliezen zou hebben, want is dat ECHT zo?


Je bent er al... Nu jij nog...

Dat is misschien wel de ultieme vorm van verlichting. Dat je het al bent terwijl je kan winnen en verliezen als persoon. Maar zelfs uit de hypnose bent gekomen van die persoonlijkheid. Want dat is het eigenlijk.


Verlichting is uit hypnose komen. Verlichting van een probleem of situatie is uit de hypnose komen van dat probleem of die situatie.


En dat gaan we doen. Maar meer ook.


Op een gegeven moment dacht ik: ‘Dit kan eeuwig en duizenden levens doorgaan. Ik kan blijven ontwikkelen, maar dat is mijn persoontje en die vindt dat ik nooit goed genoeg ben…’


Dat blijft zo. Je bent nooit goed genoeg volgens dat persoontje. In mijn geval Edwin. Edwin vindt het nooit goed genoeg. Af en toe wel, maar meestal niet. Er is altijd wel ‘iets’.


Herken je dat in jezelf ook? Er is altijd wel ‘iets’ in een of andere context.


‘Iets’ met je kinderen wat niet goed gaat en ja jij voelt je daar toch wel schuldig over. Jij bent de ouder dus je hebt het niet goed gedaan.


‘Iets’ op je werk. Er is iets niet af of niet goed gegaan en dat heb jij gedaan en hoe voel je je daarbij? Toch niet goed genoeg wederom.


‘Iets’ in je relatie. Je voelt je afgewezen, niet gezien, niet gehoord en je wordt gewoon niet echt begrepen. Aan wie ligt dat? Diep van binnen denk je dan dat het aan jou ligt. Jij bent gewoon niet goed genoeg. Dat zeg je niet, maar zo voelt het wel.


En echt, dat blijft zo. Tenminste voor dat persoontje, maar ergens weet jij ook dat jij dat niet bent. Want je voelt het zeker niet altijd. Soms voel je je juist heel zeker, heel goed over jezelf, en vol vertrouwen.


Maar dat kan zo omdraaien toch? Wat is dat dan?


Wat dat is?

Je kan beter zeggen: ‘Wie zijn dat dan?’


In mijn geval allemaal Edwinnetjes die de boel overnemen.


Stel je een bus voor (dat ben jij) en in die bus zitten allemaal persoontjes (jouw persoonlijkheden).


Iemand bestuurt die bus. Soms is het liefde, soms is het vertrouwen en soms is het zelfs euforie.


Dat is dan een leuk busritje.


Maar soms is het ook depressie, somberheid, angst of erger… En dan is het een rit door de hel.


Het is zeker goed om uit de hypnose te komen van je problemen. Dat is naar mijn mening ook de eerste stap om te doen. In ieder geval de grootste uitdagingen die je nu ervaart. Dat is al verlichting.


Maar daarna? Daarna is de volgende stap, als je dat wilt, om uit de hypnose te komen van jouw persoontje. Uit de hypnose te komen van jouw hele verhaal en ervaren wie je echt bent.


Wil je dat? Durf je dat? Dan is deze tweedaagse wellicht voor jou.


In twee dagen verlichting bereiken. Dat gaan we doen. Je gaat het zeker bereiken, alleen wat het gaat betekenen voor jou is heel persoonlijk. Misschien verlicht je jezelf van een probleem of uitdaging of misschien word je verlicht.


Zou wel cool zijn. Allemaal Boeddha’s in de zaal. Dat lijkt mij wel wat eigenlijk. Jou ook?Dit is het programma in grove lijnen

Eerst even dit!

Er worden steeds nieuwe toffe dingen toegevoegd naarmate het jaar vordert en dan gaat ook steeds de prijs van het ticket omhoog. Je zou kunnen zeggen dit is het extreem vroege vogel programma met de bijbehorende prijs daarbij.

Hoe laat begint het en wanneer?

Het zijn twee dagen, op 4 en 5 maart 2023, die iedere dag beginnen om 09.00 uur en eindigen omstreeks 18.00 uur. 

Waar

Het is in Congrescentrum 1931 in Den Bosch
Liefdesverslaving

Voor de VIPS

Voor de VIPS is er op de zaterdagavond na het diner om 19.30 tot 22.00 uur nog een speciaal programma. Wat dat is, is nu nog even geheim (met andere woorden, we zijn nog bezig met de invulling hiervan), maar het wordt iets magisch.

Ontdek de sprekers van dit seminar

Edwin Selij

Hypnosekoning
Edwin is eigenaar van Hypnose Instituut Nederland, auteur van twee bestsellers en vader van 4. Hij zal het gaan hebben over hoe je uit de hypnose komt van je problemen, uitdagingen en dit hele verhaal waarin je jezelf in hebt gehypnotiseerd...
 • Spreker 2

  Geheim

  We zijn nog bezig met een toffe spreker en zodra er meer informatie is laten we het weten. Als de spreker bekend is gaat de prijs van het ticket ook omhoog. Hou daar rekening mee.

 • Spreker 3

  Geheim

  We zijn bezig met nog een toffe spreker en zodra er meer informatie is laten we het weten. Als deze spreker ook bekend is gaat de prijs van het ticket ook omhoog. Hou daar rekening mee.

 • Ilse Cicek
  Een hele hypnotische en verhelderende zelfhypnose seminar gehad. Waarbij ik echt de hele dag van 10 tot 5  aan de lippen van Edwin hing, dat is sowieso al bijzonder met mijn spanningsboog van een garnaal.


  Hij weet het zo boeiend en pakkend te vertellen. Alles was goed geregeld en te volgen.
  Iris Rapke
  Een super fijn seminar beleefd. Edwin weet de vooroordelen rond hypnose moeiteloos en met veel humor te weerleggen.


  Hij heeft mij kunnen inspireren, zodat ik me heb ingeschreven voor de live opleiding. Ik wil ook mensen kunnen helpen.
  Jeff Mertens
  Super leuke seminar gehad. Echt heel bijzonder, en een hele dikke vette aanrader! Gewoon doen en laat je verwonderen door Edwin.

  4 en 5 maart

  In 1931 in Den Bosch gaat dit unieke en eenmalig evenement plaatsvinden

  Kom Uit Hypnose

  Omring jezelf met andere inspirerende en geweldige gelijkgestemden!

  Verlicht in twee dagen

  Raak verlicht van problemen, uitdagingen en misschien raak je wel helemaal verlicht :-)

  YES IK WIL HIERBIJ ZIJN

  Reserveer je plek!

  MEEST GEKOZEN

  Normaal Ticket

  997,-
  297,-
  • Toegang tot het seminar
  • Heerlijke lunch
  • Netwerkmogelijkheden
  GELIMITEERD

  VIP Ticket

  1997,-
  997,-
  • Toegang tot het seminar
  • Toegang tot de VIP ruimte
  • Heerlijke lunch & diner op de zaterdag
  • Netwerkmogelijkheden
  • Zaterdagavondprogramma met special guest
  • VIP Goodybag

  Wat anderen vonden

  00
  dagen
  00
  uren
  00
  minuten
  00
  seconden