Mijn seks is stuk!
Mijn seks is stuk!
07 december 2019 
in Nieuws
1 min. leestijd

Mijn seks is stuk!

Mijn seks is stuk. Nou ja niet die van mij, maar van Lize Korpershoek. Haar docu staat online en toevallig zag ik een stukje bij DWDD erover, dus die heb ik vanochtend zitten kijken.

Interessant.

Mijn seks is stuk

Twee dingen. Als je geen seks wilt moet je dat zelf weten. Er zijn mensen die hebben er helemaal geen zin in. Prima. Lijkt mij lastig voor de ander, maar zo zijn er veel dingen lastig.

Een ander ding vond ik veel interessanter. Externe oplossingen zoeken voor interne problemen. Lingerie passen, films kijken of je opgewonden wordt, soort meditatieklasje, je moeder confronteren.

Allemaal externe oplossingen nu, voor de interne problemen van vroeger. Kan je nu al zeggen, dat gaat niet werken.

Ik heb de docu gezien en ik weet al wat het probleem is. Tussen de regels door hoor je het en af en toe slikt ze het zelfs in, omdat ze het niet wilt zeggen.

Het onderwerp seks

Kijk, het onderwerp is beladen en er zijn veel mensen met trauma’s gerelateerd aan seks. Zowel bij mannen als bij vrouwen. Logisch ook bijna, want er wordt niet normaal over gedaan.

Zelf heb ik er ook jaren problemen mee gehad. Als man moet je het natuurlijk vaak en veel willen. Nou dat viel wel mee bij mij vroeger. Had ik veel interne problemen mee.

Nu is dat gelukkig anders, omdat ik mijn verleden heb opgeschoond. Dat is het.

Woede, onbegrip, gebrek aan liefde, kan er al voor zorgen dat de seksuele energie blokkeert. En dan heb ik het nog niet eens over trauma’s. Die blokkeren uiteraard meteen de energie.

Lize ik wil je graag helpen om het te tackelen. Als je dit leest, ik heb je docu gezien en ik kan je denk ik in een paar sessies eraf helpen. Lijkt mij tof om je te helpen, want het zou echt zonde zijn als dit je relatie zou breken.

En daarnaast zou het goed zijn om te laten zien, want heel veel mannen en vrouwen zouden geholpen zijn met een paar sessies van een goede hypnotherapeut.

Kost je niks, levert je veel op.

Over de schrijver
Edwin Selij is eigenaar en oprichter van Hypnose Instituut Nederland en geeft trainingen in Hypnose. Hij is auteur van de boeken 'Je hebt het niet je doet het' en 'Breek Je Vrij!' en komt regelmatig op radio en TV om te praten over hypnose. Hij is de nummer 1 Hypnose Trainer van Nederland en geeft al jaren hypnose trainingen. Hij was de eerste in Nederland die moderne hypnotherapie via livestream ging onderwijzen.
Reactie plaatsen