Hypnose MP3 Creëer een Mindset van een Miljonair
Hoe creëer je een mindset van een miljonair
12 december 2013 
in Tips
3 min. leestijd

Hoe creëer je een mindset van een miljonair

Miljonairs hebben hele andere ideeën over de wereld en de mogelijkheden in die wereld dan mensen die geen miljonair zijn. Arme mensen denken heel anders en zien vaak alleen maar beperkingen. Dat klinkt misschien wat botter dan ik het bedoel, want het gaat onbewust. En je kan er dus niet zo heel veel aan doen… of wel…

Mindset van een Miljonair

De mindset van een miljonair staat heel mooi beschreven in het boek van T Harv Eker ‘Secrets of the millionaire mind’. De kans is groot dat je heel wat overtuigingen tegenkomt die je nu tegenhouden om echt vol het leven te gaan leven dat je graag zou willen leven. Hij stelt bijvoorbeeld dat wanneer je denkt dat geld niet belangrijk is, dat je waarschijnlijk dus geen geld hebt. Want stel je voor je dacht dat over je partner, je bent niet belangrijk voor mij, zal hij of zij dat lang bij je blijven? Waarschijnlijk niet.

De huurbaas, de bank en de belastingdienst vinden het wel heel belangrijk trouwens. Hij stelt dat liefde en geld de belangrijkste dingen zijn in het leven. Allebei zijn ze even belangrijk. Is dat voor jou ook zo? Of voel je nu een gevoel opkomen in jezelf dat zegt: ‘Ho eens even, dat slaat nergens op..’ of iets dergelijks? Kans is dan groot dat jij geldproblemen hebt of problemen hebt om toch iedere maand weer rond te kunnen komen.

Overtuigingen die je afhouden van de mindset van een miljonair

Dat soort overtuigingen kom je tegen in dat boek en het kan heel verhelderend zijn om te lezen. Een andere overtuiging is bijvoorbeeld dat rijke mensen gierig zijn of iets zijn dat jij absoluut nooit wilt zijn. Dus je wilt dan ook niet rijk zijn, want je wilt niet zijn zoals hun. Het zijn van die subtiele overtuigingen en gedachten die jou op dat moment niet verder gaan brengen.

Maar misschien vraag je jezelf wel af, waarom zou ik rijk moeten zijn, waarom moet ik geld hebben of iets in die strekking. Je hebt helemaal gelijk, het hoeft ook helemaal niet, maar wanneer je bijvoorbeeld mensen wilt gaan helpen met jouw dienst of product, hoeveel mensen wil je dan helpen? Als het echt goed is wat je doet, dan moeten toch zoveel mogelijk mensen ervan weten?

En daarnaast is het ook zo dat als jij vindt dat de overheid beter het geld kan verdelen dan jij, dan moet je het vooral zo laten. Vind je dat niet, zoals Bill Gates, dan neem je het heft in eigen hand. Gates heeft er eigenhandig voor gezorgd dat praktisch heel Afrika scholing krijgt nu. Als hij het aan de overheid had overgelaten dan hadden ze er liever wapens van gekocht dan studieboeken..

Andere overtuigingen

In het boek staan zo’n 17 overtuigingen. Wanneer je ze allemaal wilt weten en het boek wilt gaan lezen http://www.bol.com/nl/p/het-miljonairsbrein-ontrafeld/1001004010609009/">dan kan je hier het boek aanschaffen. Het is een verhelderend boek. Graag wil ik er een paar met je delen die voor mij een verschil maakten.

  • Geld is vies

Mijn moeder zei dat altijd en ik mocht het nooit lang in mijn handen houden. Wat bleek, onbewust zat het dus ook nooit lang in mijn zak. Je wilt toch geen vieze dingen in je zak. Ik was dus altijd snel van mijn geld af. Nadat ik dit had omgedraaid in hypnose was ik hiervan af en hield ik het langer bij mij.

  • Rijke mensen zijn…

Misschien herken je dit wel, ik had een verwrongen beeld over rijke mensen. Ik dacht dat ze slecht waren en dat ze hun geld hadden verdiend door mensen te belazeren of te benadelen. Ik wil niet zo zijn, dus kreeg ik niet wat ik verdiende en jij misschien ook wel niet en dat is jammer. Je kan er zoveel mooie dingen meedoen.

In het boek staat een oefening die je dan moet gaan doen en die deed ik. Iedere ‘rijke’ persoon die ik zag zegende ik in mezelf. Als ik iemand zie in een mooie auto dan steek ik mijn duim op met een gevoel van ‘goed gedaan!’

In het begin was dat niet makkelijk maar later ga je verschil merken. Je wilt toch ook iemand zijn die dankbaar mag zijn voor hetgeen wat ie bereikt heeft?

  • Schaarste..er is niet genoeg

Een derde overtuiging die ik zelf tegenkwam is dat er nooit genoeg is. Er is te weinig, te kort en je moet vechten om jouw deel te krijgen en als iemand anders het afpakt dan is er niets meer. Hmmm, niet zo handig om te denken en ook niet waar. Er is namelijk genoeg. We hebben overal juist teveel van, melkplassen, wijnplassen, boterbergen en noem maar op. We kunnen het niet eens opmaken met zijn allen hier.

Wanneer je begint te denken in termen van overvloed, dan beginnen de dingen te veranderen voor je. Denken in termen van win-win, samen, beiden, en-en in plaats van of-of. Deze laatste betekende voor mij de grootste verandering.

Hypnose de mindset creëren

In hypnose kan je die mindset implementeren. Ik heb voor jou een MP3 gemaakt die je kan luisteren en daar staan alle 17 overtuigingen op die je moet hebben om een mindset te creëren van een miljonair. Ik kan je niet garanderen dat je miljonair wordt, maar ik kan je wel garanderen dat je anders gaat denken, meer mogelijkheden gaat zien en daardoor ook kansen om wellicht een miljonair te worden. Mocht dat gebeuren dan hoor ik het graag en dan is de investering die je moet maken voor de MP3 te verwaarlozen.

Via deze link kan je de MP3 aanschaffen wanneer jij de mindset wilt hebben van een miljonair.

 

 

Over de schrijver
Edwin Selij is eigenaar en oprichter van Hypnose Instituut Nederland en geeft trainingen in Hypnose. Hij is auteur van de boeken 'Je hebt het niet je doet het' en 'Breek Je Vrij!' en komt regelmatig op radio en TV om te praten over hypnose. Hij is de nummer 1 Hypnose Trainer van Nederland en geeft al jaren hypnose trainingen. Hij was de eerste in Nederland die moderne hypnotherapie via livestream ging onderwijzen.
Isabelle
Door

Isabelle

op 10 Mar 2014

Edwin, Ik heb geprobeerd de mp3 te openen met de 17 overtuigingen maar krijg die niet open. Wat moet ik doen om het toch te kunnen openen? Bedankt, Isabelle

Reactie plaatsen