Minnaars zijn Winnaars
Minnaars zijn Winnaars
26 september 2011 
2 min. leestijd

Minnaars zijn Winnaars

Minnaars zijn WinnaarsBen jij nog wel eens verliefd? Ben jij nog wel eens écht gepassioneerd over iets of iemand? Ik hoop het wel. En dan bedoel ik niet dat je alleen houd van de mensen om je heen. Dat is vrij logisch (hoop ik..;-). Nee, wat ik mij afvraag of jij een goede minnaar bent.

Ben Jij Een Minnaar?

Houd je nog van datgene wat je doet? Ik hoop het wel. Het is namelijk heel belangrijk dat je dat doet. Wanneer je van iemand niet meer houdt dan bloed de relatie dood. Dat weet iedereen. De relatie gaat dan uit elkaar.

Hetzelfde geldt voor het werk wat je doet. Vermoord jij je creatieve ideeën op je werk? Ben je iemand die op zijn werk af en toe verstikt? Vast niet, anders doe je dat werk natuurlijk niet meer. Er zijn echter genoeg mensen die dat wel hebben. Snap jij dat nou?

Misschien ben jij wel een van die gelukkige mensen die heerlijk naar het werk gaat, maar ben jij een minnaar? Houd jij zoveel van je werk dat je je eten laat staan? Dat je midden in de nacht opeens aan het werk moet? Dat je als een echte minnaar, vol met een niet te temmen hartstocht, niet kan wachten tot je weer naar je werk mag?

Nou?

Als het een ja is dan ben je een winnaar, als het een nee is dan word je nooit succesvol met datgene dat je doet..

Het klinkt hard, maar het is de waarheid. Alleen minnaars zijn winnaars.

Hoe word je een minnaar?

Een minnaar word je door al je passies na te streven. Niet alleen het werk moet één van die passies zijn. Ook andere passies moet je na kunnen streven, zoals dansen, zingen, golven, sjoelen of wat dan ook.. Misschien weet je niet eens wat die passies zijn..

Wanneer je het gevoel hebt dat je een betere balans in de dingen moet zien te vinden stel jezelf dan eens deze vraag:

‘Wat zou ik aan het doen zijn wat ik nu niet doe?’

Misschien komt er nu iets naar boven wat een verwaarloosde passie van je is. Het is belangrijk dat je daar een plaats aan moet gaan geven. Je creëert dan meer balans in je leven. Door iedere passie ten volle te leven, creëer je meer balans en dat creëert succes!

Minnaars zijn gepassioneerd. Jij kan dat ook zijn door jouw passies te gaan uitleven. Wil je dansen? Ga beginnen. Wil je heel graag een andere taal leren? Doe het. Maak er tijd voor. Niemand heeft tijd, maar iedereen kan wel tijd maken!

Het is belangrijk voor je dat je gaat uitvinden wat jouw passies zijn en ik hoop voor je dat je werk er één van is. Zo niet dan kan je niet succesvol zijn in je werk. Je kan het wel één van je passies maken door je andere passies meer te gaan leven. Lukt het dan nog niet om van je werk je passie te maken. Stop ermee!

Je leeft één keer en het is een zonde om dat te verspillen. Ik hoop dat je dat ook vindt.

Wil je dus meer succes? Wil je een leven dat echt voor jou een leven is waar je over droomt? Heel simpel…Word een Minnaar!

Welke passies leef jij? Deel het hieronder met anderen.

Stuur dit artikel ook naar je vrienden en bekenden op Linkedin, facebook en twitter. Je kan dat doen door op een van de knoppen hieronder te drukken.

Over de schrijver
Edwin Selij is eigenaar en oprichter van Hypnose Instituut Nederland en geeft trainingen in Hypnose. Hij is auteur van de boeken 'Je hebt het niet je doet het' en 'Breek Je Vrij!' en komt regelmatig op radio en TV om te praten over hypnose. Hij is de nummer 1 Hypnose Trainer van Nederland en geeft al jaren hypnose trainingen. Hij was de eerste in Nederland die moderne hypnotherapie via livestream ging onderwijzen.
Ferdy Koot
Door

Ferdy Koot

op 27 Sep 2011

Ja, inderdáád, Edwin, je slaat de spijker op zijn kop! Ik denk wat is dát nou weer met het minnaar-gedoe? Maar IK ben inderdaad een vakidioot die je midden in de nacht wakker kunt maken om een rit te verrijden als koerier. Terwijl andere mensen dan inderdaad verbaasd reageren van: "Van a naar b rijden, wat is dáár nou aan?".

Mark
Door

Mark

op 27 Sep 2011

Schitterend artikel! Echt geweldig! Wanneer ik dit artikel lees voel ik mij op een of andere manier een stuk beter!

Reactie plaatsen