arrow_drop_up arrow_drop_down
Serious Request
23 november 2014 
in Nieuws

Serious Request

Wij gaan ervoor. Met meer dan 20 hypnotherapeuten willen we ook jou een hypnose ervaring gaan geven als je dat wilt. We doen dit omdat wij volledig achter het doel staan van Serious Request dit jaar.

Het Doel

3FM vraagt namelijk met Serious Request 2014 aandacht voor vrouwen en meisjes, die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld.

Serious Request 2014 vraagt aandacht voor een stille ramp die miljoenen vrouwen treft en beschadigt. De DJ’s in het Glazen Huis willen deze vrouwen een stem geven en zoveel mogelijk geld inzamelen voor het Rode Kruis, zodat zij opgevangen worden en een leven kunnen opbouwen en wij doen mee!

Op 20 december is het zover en dan gaan we met een heel team van hypnotherapeuten aan de slag om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor dit doel. Wij dragen op die manier ons steentje bij en helpen daarbij ook nog eens de mensen hier door ze in hypnose misschien wel van hun probleem af te helpen.serious request

Hoe mooi is het dus om jouw probleem te transformeren om zo de vrouwen te helpen die nu beschadigd zijn door al het verschrikkelijke geweld waaraan ze zijn blootgesteld.

Wij gaan het doen

Wij gaan met een heel team proberen iets unieks neer te zetten en we hebben jouw hulp daarbij nodig. Kom je ook op 20 december vanaf 10 uur? De actie loopt de hele dag en kost minimaal voor jou 5 euro :-)

Als je niet kan maar wel wil doneren dan kan je dat hier doen op www.kominactie.nl/hypnose

Wanneer je wel kan laat dan even een reactie hieronder achter

 

Over de schrijver
Edwin Selij is eigenaar en oprichter van Hypnose Instituut Nederland en geeft trainingen in Hypnose. Hij is auteur van de boeken 'Hoe leef je het langst zonder angst' en 'Breek Je Vrij!' en komt regelmatig op radio en TV om te praten over hypnose. Hij is de nummer 1 Hypnose Trainer van Nederland en geeft al jaren hypnose trainingen. Hij was de eerste in Nederland die moderne hypnotherapie ging onderwijzen.
ellen schilders
Rob van der Burgt
Door

Rob van der Burgt

op 10 December 2014

Edwin, Ik ben er bij de 20e. Hopelijke weer net zo n fijne sfeer als toen in het Zaantheater. Tot dan. Groet Rob van der Burgt

s.vega
Door

s.vega

op 15 December 2014

Graag ben ik er bij tot zaterdag, goed initiatief !

bart
Door

bart

op 19 December 2014

Ik ben erbij, geweldige actie, top team!!!

Christie
Door

Christie

op 20 December 2014

Ben onderweg!

Reactie plaatsen

Ja wij gebruiken cookies