Producten

Waar vind ik mijn Product?

Waar vind ik mijn product?
Heb je een online product aangeschaft? Volg de stappen en vind jouw product in de Huddle community van Hypnose Instituut Nederland.

Inloggen

1. Je gaat naar https://community.hypnoseinstituutnederland.nl/
2. Of naar de Huddle app via je telefoon of tablet (het logo heeft 2 gele 'D's)

3. Ga naar inloggen. Je gebruikersnaam is je e-mailadres waarmee je dit product hebt besteld.

Je kan inloggen met alleen je e-mail. Je ontvangt dan een link per e-mail om direct in te loggen.

Je kan ook kiezen in het inlogscherm voor inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord. Weet je je wachtwoord niet meer; klik dan op wachtwoord vergeten. De mail hiervan kan in je spambox of prullenbak terechtkomen, check die eerst als je niets in je inbox hebt gekregen.

Je komt na het inloggen op de homepagina van de community. Klik op 'producten' in de menubalk. Je ziet jouw cursussen als helder icoon zonder slotje op de pagina staan. Klik daarop en je kunt er gebruik van maken.

Overzicht

Zoek in het overzicht naar jouw aangeschafte product. Klik op Start product.

Productpagina

In het overzicht aan de rechterzijde staat de inhoud van jouw product. Je kunt deze op volgorde voltooien, maar je kunt ook naar een module springen waar jij meer over wilt weten.

Lijkt een ander product je ook interessant? Ga dan weer naar het productenoverzicht via de blauwe balk bovenin en klik op Producten. Klik op Meer informatie om te lezen over het product.

Als je wilt kun je deze aanschaffen door op Product aanschaffen te klikken. Vervolgens kom je op de betaalpagina.

Overzicht producten

Klik op Klantenportaal om je aankopen, abonnementen en facturen in te zien.

Je vult hetzelfde e-mail adres in waarmee je inlogt in Huddle/Community. Vervolgens ontvang je op dat e-mail adres een tijdelijke code als wachtwoord om in te loggen.

Succes! Neem bij vragen gerust contact op met ons supportteam.
We helpen je graag.