Wat is jouw missie
Wat is jouw missie

Wat is jouw missie


W
at is jouw missie hier op de aarde? Het klinkt misschien wat hoogdravend maar het is goed om helderheid voor jezelf te hebben. Voor mezelf was het lange tijd duister wat de reden is voor mijn bestaan. Sterker nog, ik kon geen enkele reden bedenken en werd daardoor depressief.

Gelukkig ontdekte ik de party’s en alles wat daarbij hoorde.

Dat gaf mij in ieder geval een reden om hier te zijn.
Mijn motto was die
van de band ‘The Who’: ‘I hope I’ll die before I get old..’ En uiteraard hoor je nu die pompende
rockmuziek erbij..toch?

Dat gaat best lang goed, alleen de reden is niet echt handig gekozen. Het feesten wordt minder leuk en je wordt ouder. En dan.. Als je geen helderheid hebt in wat je wilt, wat je kan en wat je wilt gaan doen in je leven, dan wordt het een lastig verhaal.
Helderheid is een must wanneer je een leven wilt gaan leiden dat iets voor jou betekent.

Hoe krijg je helderheid

Vraag jezelf eens af..

  • Hoe ben jij verantwoordelijk voor het succes of juist het gebrek daarvan in je leven?
  • Wat moet je veranderen om een succesvol leven te kunnen leiden?
  • Hoe gemotiveerd ben jij om van je leven een succes te maken? En wat betekent die verbondenheid voor jou?
  • Waarvan doe je net alsof het er niet is in je leven?
  • Welke gewoontes heb je nog niet willen aanpakken?
  • Wat is het probleem in je leven dat je diep bij jou van binnen weet, maar dat je niet wilt erkennen of zelfs vermijdt?

Deze vragen helpen je om helderheid te krijgen voor jezelf.

Daarnaast kan je jezelf gaan afvragen wat je zou kunnen betekenen voor de wereld. Iedereen heeft namelijk een unieke mix van kwaliteiten. Met die kwaliteiten kan je rijk worden in ieder facet in je leven. Het is goed om die kwaliteiten bij jezelf te ontdekken en te gaan gebruiken.

Het is mijn missie om mensen vanuit hun eigen kracht ondernemend te maken. Daarbij help ik ze om persoonlijk te groeien, te leren hoe je een onderneming opzet en als coach klanten kunt binnenhalen. Dat is mijn missie. Dat doe ik door opleidingen te geven waaronder de Hypnotherapie practitioner

Wat is jouw missie?

Laat het hieronder weten. Als je een missie mooi vindt, ontroerend, krachtig of raakt het jou, geef dan een duimpje! Breng deze post onder de aandacht van jouw netwerk op Linkedin, Facebook en Twitter. Degene met de meeste duimpjes ontvangt mijn boek ‘Hoe leef je het langst zonder angst’

 

Over de schrijver
Edwin Selij is eigenaar van Hypnose Instituut Nederland en geeft trainingen in Hypnose. Hij ontwikkelt verschillende trainingen in hypnose en het instituut geeft steeds meer specialistische trainingen in hypnose. Al jaren is hij de nummer 1 hypnose trainer van Nederland en is vaak gevraagd voor radio en televisie daardoor.
Jeanet Beekman
Door

Jeanet Beekman

op 07 Apr 2011

Dag Edwin, Ik ben zelf erg enthousiast over de website van missionstatement.nl Hier kun jezelf aan de slag met je missie. Krijg je energie van. groeten, Jeanet

Edwin Selij
Door

Edwin Selij

op 07 Apr 2011

Dat is van Remco inderdaad. Ja die is ook top! Heb bij hem training gevolgd en hij is te gek. Ook die site is geweldig inderdaad.

Jan Kok
Door

Jan Kok

op 01 May 2011

Ik kan iedereen aanraden de site eens te bezoeken en nog mooier... te gebruiken!

Jan Kok
Door

Jan Kok

op 07 Apr 2011

Missie/motto: Als je luistert naar je hart, klopt het!

Astrid Rozema
Door

Astrid Rozema

op 07 Apr 2011

Mijn missie is mensen helpen, ondersteunen, liefde geven en kracht. Eventjes een praatje maken met iemand op straat ookal heb je zelf geen tijd. Eventjes een vriendelijke glimlach wanneer iemand een fout maakt in het verkeer. Er is al zoveel geweld en zoveel woede naar elkaar! Wanneer iedereen elkaar zou respecteren en vriendelijk tegen elkaar zou zijn, hoe zou de wereld dan opknappen?

Dennis kneulman
Door

Dennis kneulman

op 07 Apr 2011

Mijn missie is het om mensen te helpen en verlossen van fysieke en emotionele klachten! Mensen weer volledig in hun potentieel zetten en vrij maken van angsten, fobieen, en door mijn methode verlossen van 75% van alle psychische en psychosomatische klachten. Zo weer vol in de kracht staan!

Rene Minderhout
Door

Rene Minderhout

op 07 Apr 2011

Mijn missie op deze aaarde is: - het observeren van - het begeleiden van zorg dat ik niet te veel ind eschijnwerpers kom, indien dit wel (even) gebeurt, hiervan te genieten nee, mijn missie is nog niet gereed...

anita
Door

anita

op 07 Apr 2011

ik heb geen missie sorrij hiervoor

Jan Kok
Door

Jan Kok

op 01 May 2011

Iedereen heeft een missie. Voor jou is het zaak je die bewust te worden.

Froukje van Tetterode
Door

Froukje van Tetterode

op 07 Apr 2011

Mijn missie is...... Mensen het gevoel geven dat ze er ook mogen zijn. De zon in al zijn pracht en kracht laten zien waardoor de levensenergie weer kan stromen.

Petra
Door

Petra

op 08 Apr 2011

Mijn missie is.... Om mensen weer in hun kracht te zetten en te laten beseffen dat ze zelf de Bronkracht zijn! Je kan zo veel en je bent zo veel! Geniet van jezelf, en ga doen wat je voelt te willen doen! Wat het dan ook is, het hoeft helemaal geen groots gebeuren te zijn, of een missie of een Doel... Wees en leef gewoon in plezier, geniet !! Vraag geen toestemming van "men" of van de omgeving, maar luister naar de dingen waar JIJ blij van wordt, want dat is de taal van JOU ZIEL, en dat is jouw weg. Heb je er zin in om je eigen pad te volgen? Hoe raar die ook in ogen van anderen mag zijn? Heb je er zin in om jezelf uit te dagen je dromen te volgen? Heb je er zin in om bewust te leren kijken naar waar je blij van wordt? Welkom bij het leven :-) Wat houd je nog tegen? Petra Lucia

Wessel
Door

Wessel

op 14 Apr 2011

Mijn missie in het leven: Een steeds completer mens te worden om uiteindelijk de aarde en al haar leven ook steeds completer te maken. Groeten: Wessel

Ans
Door

Ans

op 26 Apr 2011

mijn motto/missie is te vragen, wie ben je zonder deze gedachte?

Reactie plaatsen