Zelfhypnose om te stoppen met roken
Zelfhypnose om te stoppen met roken
05 juli 2013 
in Tips
0 min. leestijd

Zelfhypnose om te stoppen met roken

Wanneer je wilt stoppen met roken dan is het goed om bepaalde dingen te gaan doen. Tenminste als je het moeiteloos wilt gaan doen en niet alles op wilskracht gaat lopen doen. Iedereen die rookt weet hoe lastig het is om te stoppen met roken. Daarom heb ik een video voor je gemaakt met een goede tip.

Zelfhypnose om te stoppen met roken

Over de schrijver
Edwin Selij is eigenaar en oprichter van Hypnose Instituut Nederland en geeft trainingen in Hypnose. Hij is auteur van de boeken 'Je hebt het niet je doet het' en 'Breek Je Vrij!' en komt regelmatig op radio en TV om te praten over hypnose. Hij is de nummer 1 Hypnose Trainer van Nederland en geeft al jaren hypnose trainingen. Hij was de eerste in Nederland die moderne hypnotherapie via livestream ging onderwijzen.
Sander
Door

Sander

op 16 Mar 2014

Bedankt voor je tip Edwin! Na 4 jaar niet gerookt te hebben toch weer een sigaret opgestoken tijdens een avond stappen. Je kent het wel, voor de 'gezelligheid'. Maar ik kon het niet bij 1 laten en 4 maanden later rookte ik al weer zo'n 12 sigaretten per dag, zelfs weer 1 als eerste na het opstaan. Daar was ik zo klaar mee dat ik ben gaan zoeken naar een oplossing om het voor eens en voor altijd uit m'n systeem te halen en kwam je video tegen. Heb de tip toegepast terwijl ik m'n laatste sigaret voor de spiegel gerookt. Een beeld wat ik eigenlijk altijd een beetje probeerde te verstoppen voor mezelf. Ik weet ook wel dat het belachelijk is en stom. Het werkt! Alle slechte gevoelens uitvergroot en mezelf eens goed aangekeken in de spiegel. Nu is het klaar! Daarnaast een lijst gemaakt met voors en tegens van het roken. Ik kwam er achter dat ik qua verloren tijd x wat ik gemiddeld per uur verdien ook heel wat weggooi als ik blijf roken. Laten we zeggen 2 mooie auto's die al lang op m'n 'wil ik ooit nog eens hebben' lijst staan. Lijkt me een mooi doel! Maar bovenaan staat natuurlijk gezondheid en onafhankelijkheid van zo'n stomme sigaret. Wat een gevoel van vrijheid nu ik niet meer m'n dag laat bepalen door zo'n stinkstok :) Ik hoop dat anderen hier ook iets aan hebben! Edwin, bedankt!

Reactie plaatsen