Adele onder hypnose vanwege plankenkoorts
Adele onder hypnose vanwege plankenkoorts
03 februari 2013 
1 min. leestijd

Adele onder hypnose vanwege plankenkoorts

Ook Adele heeft de kracht van hypnose onderkend en is aan de slag gegaan met een hypnotherapeut om haar plankenkoorts te temmen. Ondanks dat Adele heel vaak optreed is ze tot op heden nog steeds niet vrij van haar problemen.

Plankenkoorts en hypnose

Ze schijnt erg tegen de Oscaruitreiking op te kijken waar ze moet gaan zingen. Ik vind haar persoonlijk een van de beste zangeressen die er is (zo niet de beste) dus aan haar zangkwaliteiten gaat het niet liggen. (bron: telegraaf.nl)

Toch heeft zij net als heel veel mensen last van plankenkoorts. Voor een optreden is ze misselijk en dat gaat heel ver, tot aan overgeven aan toe. Wanneer je dat niet hebt, vraag je je af waarom, zeker met zo een stem.

Maar ja het onbewuste van mensen werkt heel apart. Ook al treed je vaak op zoals Adele of hou je veel presentaties, wanneer je plankenkoorts hebt dan hou je dat vaak. Veel artiesten kunnen daar vrij goed mee omgaan al hoeft die belemmering er helemaal niet te zijn.

Nu las ik het van Adele en moest ook meteen denken aan André Hazes. Ook hij was altijd helemaal in de stress voor een optreden. Toen ik de film zag van hem en hem zo in de stress zag zijn moest ik ook meteen denken aan hypnotherapie en wat een verlichting dat voor hem zou zijn geweest.

Maar goed, André is er niet meer en Adele nog wel en die heeft een beslissing gemaakt om er wat aan te gaan doen. Niet naar een psycholoog om over haar problemen te praten, maar een effectieve behandeling.

Een psycholoog zal waarschijnlijk maanden nodig hebben en een hypotherapeut 1 tot 3 sessies. Dus ja als je ergens vanaf wilt dan zou ik het ook wel weten. Goede keus!

Gelukig wordt hypnotherapie steeds bekender bij mensen als een zeer effectieve vorm van therapie. In veel ziekenhuizen is het al behandeling nummer 1 bij kinderen met chronische buikklachten. En gelukkig gaat het steeds verder.

Er valt nog heel veel te doen en er vallen nog heel veel mensen te helpen. Daarom leiden wij ook mensen op zodat er meer mensen kunnen gaan meemaken hoe effectief hypnotherapie is. Wil jij ook een hypnotherapeut worden? Kijk dan eens op de agenda voor de mogelijkheden.

Over de schrijver
Edwin Selij is eigenaar en oprichter van Hypnose Instituut Nederland en geeft trainingen in Hypnose. Hij is auteur van de boeken 'Je hebt het niet je doet het' en 'Breek Je Vrij!' en komt regelmatig op radio en TV om te praten over hypnose. Hij is de nummer 1 Hypnose Trainer van Nederland en geeft al jaren hypnose trainingen. Hij was de eerste in Nederland die moderne hypnotherapie via livestream ging onderwijzen.
Reactie plaatsen