Alle problemen lossen op in Liefde
Alle problemen lossen op in Liefde
06 maart 2019 
in Hypnose
2 min. leestijd

Alle problemen lossen op in Liefde

In 2017 kreeg ik een inzicht. Dat alle problemen voortkomen uit liefde en dus alles liefde is.

Nu weet jij dat misschien allang al en die wijsheid is ook al duizenden jaren oud, maar goed ik ben nu eenmaal een late leerling.

Wie weet kan ik je toch even aan het denken zetten in deze mail…

  • Ieder probleem komt voort uit liefde
  • En ieder probleem is al opgelost in liefde

Denk daar maar eens even over na. Als dat zou kloppen dat heb je:

  1. Geen echte problemen
  2. Alleen maar liefde

In 2017 was ik in een sessie en opeens kreeg ik ‘door’ dat het probleem waar ik al die tijd mee zat allang al opgelost was. Ik bedoel, het was niet dat ik er 24 uur mee bezig was. Het was er ook wel eens niet.

Wanneer het er niet was, dan was het er ook niet op die momenten. Hoe kan dat nou… Dat is in wezen minimaal net zo vreemd dan dat het er wel was.

Jouw persoontje bestaat uit meerdere kanten zou je kunnen zeggen. Je hebt een vriendelijke kant en je hebt een boze kant bijvoorbeeld. Als je voor iedere emotie een andere kant zou hebben, dan zou je er al ongeveer 1200 hebben.

Tel daar ook nog je verschillende kind-kanten en puber-kanten bij op die ook 1200 emoties kunnen ervaren en je wordt opeens heel complex.

Een diamant met duizenden facetten…

Waarvan één facet een probleem ervaart en de andere niet.

Dat is een interessante gedachte, want wat als je het al hebt opgelost. Wat nou als het nooit een probleem was, maar juist de perfecte oplossing voor dat moment? Dat je dus steeds het beste deed vanuit liefde voor jezelf of voor anderen?

Als dat zo zou zijn, dan zouden problemen veel sneller oplossen.

En dat klopt ook.

Sinds die tijd werk ik hiermee en de resultaten zijn verbluffend te noemen. Mensen geloven het bijna niet dat het zo snel kan.

Het gaat om twee dingen:

 

  • Wat vermijd je (wat is dus het echte probleem)
  • Wat levert het je op (wat bereik je er nog mee)

 

Als je die twee dingen helder hebt en beseft dat ze elkaar in stand houden dan gebeurt er iets magisch. Twee kanten van jou die elkaar als het ware niet ‘kennen’ ontmoeten elkaar en lossen als het ware op in de eenheid.

Klinkt wellicht heel vaag maar anders kan ik het niet beschrijven.

Het lost op in liefde.

Probeer het eens bij jezelf te doen en laat weten hoe het gaat.

In hypnose gaat dit een stuk sneller en wat ik nu beschrijf, is de rode draad in de hypnose 3.0 opleiding bij ons. Maar om daar te komen en er goed mee te leren werken en anderen mee te helpen is de eerste stap altijd om hypnose te leren.

Dat kan al in twee dagen. Ben je erbij? Er zijn nu nog 13 tickets voor de vroegboekkorting. Hier kan je je aanmelden daarvoor.

Mooie week!

Edwin

 

 

Over de schrijver
Edwin Selij is eigenaar en oprichter van Hypnose Instituut Nederland en geeft trainingen in Hypnose. Hij is auteur van de boeken 'Je hebt het niet je doet het' en 'Breek Je Vrij!' en komt regelmatig op radio en TV om te praten over hypnose. Hij is de nummer 1 Hypnose Trainer van Nederland en geeft al jaren hypnose trainingen. Hij was de eerste in Nederland die moderne hypnotherapie via livestream ging onderwijzen.
Reactie plaatsen