Bijna jarig dus een cadeautje..
Bijna jarig dus een cadeautje..
23 april 2013 
0 min. leestijd

Bijna jarig dus een cadeautje..

Zondag ben ik jarig en ik heb besloten om dan een webinar te geven op mijn verjaardag. In dat webinar leg ik jou uit hoe je direct meer resultaten kan boeken met de dingen die je nu doet. Daarnaast heb ik nog wat speciaals..

Cadeau

Iedereen die mijn webinar gaat volgen krijgt een cadeautje. Wanneer je je registreert voor dit LIVE webinar waarin ik al jouw vragen zal beantwoorden dan krijg je een leuk cadeau.

Met dit cadeau alleen al zal je betere resultaten gaan boeken in jouw leven.

Registreer je dus snel voor dit LIVE webinar. Het zal niet worden opgenomen dus je kan het niet achteraf nog eens kijken helaas.

Registreren voor dit webinar kan je hier doen.

Over de schrijver
Edwin Selij is eigenaar en oprichter van Hypnose Instituut Nederland en geeft trainingen in Hypnose. Hij is auteur van de boeken 'Je hebt het niet je doet het' en 'Breek Je Vrij!' en komt regelmatig op radio en TV om te praten over hypnose. Hij is de nummer 1 Hypnose Trainer van Nederland en geeft al jaren hypnose trainingen. Hij was de eerste in Nederland die moderne hypnotherapie via livestream ging onderwijzen.
Reactie plaatsen