De 3 grote fouten bij de meeste hypnose cds en hypnose mp3
De 3 grote fouten bij de meeste hypnose cds en hypnose mp3
14 maart 2013 
in Hypnose
2 min. leestijd

De 3 grote fouten bij de meeste hypnose cds en hypnose mp3

Hypnose cd’s zijn natuurlijk zeer heilzaam voor je en als je een bepaald doel hebt dan kan je er ook heel veel aan hebben. Maar de hypnose cd’s maken helaas veel fouten die ervoor kunnen zorgen dat jij je doel helemaal niet haalt.

Hypnose Cd’s

Een hypnose cd of hypnose mp3 bestaat vaak uit een hypnose sessie waarin je meegenomen wordt en de hypnotiseur geeft jou dan allerlei suggesties. Heel goed natuurlijk als het werkt, want dan kan jij je doel snel halen.

Veel hypnose cd’s en mp3’s zijn echter helemaal niet zo heel goed en de resultaten zijn vaak ook miniem. En dat terwijl hypnotherapie toch heel goed werkt. Hoe komt het dan dat een hypnose cd niet goed werkt vaak?

Dat komt omdat hypnose cd’s en ook de hypnose mp3’s vaak essentiële fouten maken die ervoor zorgen dat jij je resultaat niet haalt.

De 3 grote fouten

De eerste fout die een hypnose cd maakt is dat het niet persoonlijk is. Dat kan natuurlijk ook niet maar dat zorgt er wel voordat het resultaat vele malen minder sterk is. Jij krijgt suggesties die vaak helemaal niet op jou van toepassing zijn en dat maakt dat ze daardoor vaak niet werken die hypnose mp3’s.

De tweede fout die ze maken is een hypnose in te zetten en te beginnen met suggesties geven terwijl jij misschien niet eens in hypnose bent. Hoe weten ze wanneer jij in hypnose bent namelijk en dat is wel heel belangrijk. Als jij namelijk niet in hypnose bent werken al die suggesties niet.

De derde fout die de meeste mensen maken bij het kopen van hypnose cd’s, is dat ze ze kopen in een andere taal. In het Engels zijn er heel veel cd’s te krijgen maar die werken vaak een stuk minder goed dan hypnose cd’s in je eigen taal.

Dus als je al in hypnose zou zijn en stel je voor dat de suggesties allemaal op jou van toepassing zijn en ze zijn in het Engels, dan werken ze minder goed. Dat komt omdat jouw moedertaal al voor de geboorte herkenbaar is en zeer krachtig indringt in jouw onbewuste.

Maar wat dan

De beste Hypnose mp3’s kan je het beste zelf maken. Je kan ze dan zeer specifiek op jouw uitdaging of probleem afstemmen. Je kan dan de suggesties precies zo zeggen dat ze ook echt gaan werken. Dan heb je het eerste en derde obstakel overwonnen.

Het tweede obstakel is wat lastiger, want hoe ga jij in hypnose? Ik weet wanneer ik in hypnose ben, dus voor mij is het geen obstakel. Ik ben ook heel goed in zelfhypnose waarin ik zelfs regressie kan doen. Als je dat echter nog niet kan is het goed om een keer een hypnose dag mee te maken zodat je het zelf kan ervaren.

Je weet en voelt dan wanneer je in hypnose bent. Je leert bijvoorbeeld in de zelfhypnose workshop hoe je een anker zet zodat je makkelijk in hypnose kan gaan. Dat anker kan je dan weer gebruiken in jouw hypnose mp3.

Zo kan jij zelf aan de slag gaan met jouw proces en dat werkt zeer effectief. Dat doe ik ook en de resultaten zijn super. Als je er echt goed in wilt worden is een hypnose opleiding een must, maar je kan al beginnen.

Formuleer jouw suggesties positief en in de tegenwoordige tijd, alsof je het al bent. Dat werkt zeer krachtig. Als je zo jouw hypnose cd inspreekt dan ga je zeker resultaten boeken.

Over de schrijver
Edwin Selij is eigenaar en oprichter van Hypnose Instituut Nederland en geeft trainingen in Hypnose. Hij is auteur van de boeken 'Je hebt het niet je doet het' en 'Breek Je Vrij!' en komt regelmatig op radio en TV om te praten over hypnose. Hij is de nummer 1 Hypnose Trainer van Nederland en geeft al jaren hypnose trainingen. Hij was de eerste in Nederland die moderne hypnotherapie via livestream ging onderwijzen.
ANDRE
Door

ANDRE

op 25 Mar 2018

Dank je !

Reactie plaatsen