Dexaprine als afslank middel is gewoon gevaarlijk
Dexaprine als afslank middel is gewoon gevaarlijk
18 november 2013 
1 min. leestijd

Dexaprine als afslank middel is gewoon gevaarlijk

Je hebt veel manieren en middelen die mensen gebruiken om af te vallen. Zo zijn er tal van shakes en zogenaamde “afval pillen” die beloven dat je zoveel kilo gaat afvallen in 1 week. Nu is het zo dat de meeste mensen eigenlijk snel en makkelijk willen afvallen. Maar het is niet gezond om zo snel af te vallen. Het kan zo zijn dat je in 1 week 5 kilo af gaat vallen. Echter het is heel ongezond. Het eerste wat weggaat is vocht. Dus ook weeg je minder zwaar, het percentage slechte vet blijft hetzelfde. En het kan heel gevaarlijk zijn ook…

Snel afvallen kan gevaarlijk zijn

Mensen die afvallen en sporters moeten stoppen met het nemen van dexaprine. Wat is dexparine nu eigenlijk? Dexaprine is een sportsupplement, dat met name gebruikt wordt door bodybuilders en krachtsporters. Het is een fatburner, die veel energie geeft en het hongergevoel zou onderdrukken.

Sinds maart echter hebben al 11 mensen zich gemeld omdat ze met ernstige klachten komen te zitten. Dat meldt de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). Mensen melden de volgende klachten: hartkloppingen, pijn op de borst, misselijkheid, hoofdpijn en zelfs in een geval een hartstilstand.

Ook op social media zoals Facebook en Twitter wordt er geklaagd over de uitwerkingen onder sporters zoals bodybuilders. Dexaprine wordt alleen verkocht via web shops. De NVWA heeft al opdracht gegeven aan de web shops om te stoppen met het verkopen van de dexaprine.

De mensen die het al gekocht hebben dienen goed ingelicht te worden door de web shops zelf. Alle nadelen, gevaren en uitwerkingen die het middel heeft moet goed worden uitgelegd. De web shops zeggen dit te gaan doen. De NVWA houdt de shops goed in de gaten dat ze dit ook echt gaan doen.

Alternatief om verantwoord snel af te vallen

Wat natuurlijk veel beter en gezonder is, waar je baat bij hebt voor de rest van je leven zijn de oude “slechte” patronen doorbreken en nieuwe, gezonde, betere en veiligere eet en beweeg patronen aanleren om af te gaan vallen. Mensen die willen afvallen hebben er echter, wanneer ze die keuze gemaakt hebben, er veel voor over om dat doel ook te bereiken.

Maar er bestaan geen magische wonderpilletjes. Wat wel bestaat zijn methodes die heel goed, snel en effectief werken op een natuurlijke en gezonde manier. Zonder alle nadelen van pillen en (maag)operaties. Zoals de hypnotische maagband. Dit scheelt geld, operaties, geen complicaties, geen dagelijkse dingen die je moet innemen en noem maar op.

Ook dan zal je merken dat je snel gewicht zal verliezen maar dat werkt heel anders. Dat gaat dan heel natuurlijk en dan blijft het ook zo. Wat ook goed werkt zijn de 7 tips om makkelijk en moeiteloos af te vallen. Die kan je hieronder direct downloaden.

Over de schrijver
Edwin Selij is eigenaar en oprichter van Hypnose Instituut Nederland en geeft trainingen in Hypnose. Hij is auteur van de boeken 'Je hebt het niet je doet het' en 'Breek Je Vrij!' en komt regelmatig op radio en TV om te praten over hypnose. Hij is de nummer 1 Hypnose Trainer van Nederland en geeft al jaren hypnose trainingen. Hij was de eerste in Nederland die moderne hypnotherapie via livestream ging onderwijzen.
Reactie plaatsen