Earth Day 2013 vandaag
Earth Day 2013 vandaag
22 april 2013 
0 min. leestijd

Earth Day 2013 vandaag

Vandaag is het Earth Day. Dat betekent dat we vandaag even stilstaan bij het welzijn van de aarde. Natuurlijk is het goed om dat iedere dag te doen maar vooruit. Vandaag doen we dan iets extra’s

Earth Day

Hypnose Instituut Nederland vindt dit ook belangrijk en daarom hosten wij onze website bij een provider die ‘groen’ is. Onze website is dan ook CO2-neutraal.

Wij vinden namelijk een duurzaam internet belangrijk want je begrijpt wel dat al die servers aardig wat stroom verbruiken. Je kan daarvoor bomen gaan planten natuurlijk maar je kan het ook laten doen.

Er is een organisatie die dat voor je doet en voor een paar euro per jaar doe jij dan ook mee aan een duurzaam internet.

Is jouw website al groen?

Surf snel naar cleanbits. En doe de check!

Duurzaam internet

Google op Earth Day

Verder heeft google ook een leuke doodle gemaakt.

Die kan je hier vinden.De Google Doodle

 

Over de schrijver
Edwin Selij is eigenaar en oprichter van Hypnose Instituut Nederland en geeft trainingen in Hypnose. Hij is auteur van de boeken 'Je hebt het niet je doet het' en 'Breek Je Vrij!' en komt regelmatig op radio en TV om te praten over hypnose. Hij is de nummer 1 Hypnose Trainer van Nederland en geeft al jaren hypnose trainingen. Hij was de eerste in Nederland die moderne hypnotherapie via livestream ging onderwijzen.
Reactie plaatsen