Een andere kijk op vorige levens en reïncarnatie
Een andere kijk op vorige levens en reïncarnatie
13 juni 2019 
1 min. leestijd

Een andere kijk op vorige levens en reïncarnatie

Wanneer je denkt aan vorige levens dan denk je daar waarschijnlijk vrij letterlijk aan. Dus een leven voor deze geboorte. Misschien wel eentje in 1800 of iets dergelijks.

Maar je hebt ook veel vorige levens al geleefd in dit leven, waar je nog steeds last van kan hebben.

Vorige levens en reïncarnatie

Vorige levens in dit leven? Ja, denk maar eens mee. Je leven als kleuter bijvoorbeeld of je leven als puber (als dat een vorig leven is…). Je leven als peuter, je leven in je vorige werk en ga zo maar door.

Daar kan je nog steeds last van hebben. Dat vorige leven kan nog steeds effect hebben op het nu. Dat kleutertje kan nog steeds in een soort van parallel universum zich slecht voelen over zichzelf, geen vriendjes hebben, een pleasertje zijn of juist agressief.

Maar ja, je bent geen kleuter meer. Je bent een volwassen vrouw of man die zich over het algemeen prima voelt. Je hebt heel veel dingen al geleerd, zodat je niet altijd hoeft te pleasen of je vol moet gaan vreten om iets te verdoven.

En toch gebeurt het soms…

Weet je waarom? Die kleuter in jou weet nog niet dat het veranderd is. Die zit in dat andere universum zich vol te vreten, omdat hij zich slecht voelt. Maar dat is letterlijk een vorig leven wat je nog niet hebt afgesloten.

Alsof je in 1800 nog steeds opgesloten zit in een put in Schotland en in dit leven daardoor bang bent in liften, zo kan je je nu nog steeds shit voelen omdat je in de jaren ’70 nog steeds in de klas zit bij meester de Vries.

Het is 2019… Dat is voor die kleuter in jou science fiction. Daar is die nog niet en daarom heb jij een probleem. Want als hij was opgegroeid zou hij ook die ervaringen en leringen van jou hebben meegekregen en zich prima voelen.

Dus ga op zoek naar je innerlijke kleuter en vertel hem dat je al in 2019 zit. Het kan je op wonderlijke wijze bevrijden van innerlijke problemen…

(dit is trouwens de basis van mijn nieuwe boek wat in het najaar uitkomt)

Over de schrijver
Edwin Selij is eigenaar en oprichter van Hypnose Instituut Nederland en geeft trainingen in Hypnose. Hij is auteur van de boeken 'Je hebt het niet je doet het' en 'Breek Je Vrij!' en komt regelmatig op radio en TV om te praten over hypnose. Hij is de nummer 1 Hypnose Trainer van Nederland en geeft al jaren hypnose trainingen. Hij was de eerste in Nederland die moderne hypnotherapie via livestream ging onderwijzen.
Reactie plaatsen