Goede Doelendag 11 november
Goede Doelendag 11 november
11 november 2016 
in Nieuws
0 min. leestijd

Goede Doelendag 11 november

Ieder jaar geven we een goede doelendag en dit jaar ook weer op 11 november. Je kan dan een hypnose ervaring krijgen voor 5 euro en die 5 euro gaat dit jaar naar Stichting van het Kind.

Wist je dat er 35.000 kinderen op straat komen als ze 18 jaar zijn? In Nederland? Dat vind ik echt niet kunnen en deze stichting helpt die jongeren dan aan een woning en werk. Anders vallen ze tussen de wal en het schip want voor deze kinderen is er anders geen oplossing.

Vandaar dat wij ons steentje daaraan bij willen dragen…

Dat doen we dus op 11 november tussen 10.00 en 16.00. Inlopen kan de hele dag tussen die tijden. Aanmelden is wel gewenst want zo kunnen we zien hoeveel mensen er komen. Dus als je je hieronder wilt aanmelden dan zien we je graag 11 november aan de Weverstraat 53 in Wormerveer.

Wil je hypnose ervaren en meteen deze kinderen helpen? Kom dan langs en laat je verwonderen en verbazen :-)

Over de schrijver
Edwin Selij is eigenaar en oprichter van Hypnose Instituut Nederland en geeft trainingen in Hypnose. Hij is auteur van de boeken 'Je hebt het niet je doet het' en 'Breek Je Vrij!' en komt regelmatig op radio en TV om te praten over hypnose. Hij is de nummer 1 Hypnose Trainer van Nederland en geeft al jaren hypnose trainingen. Hij was de eerste in Nederland die moderne hypnotherapie via livestream ging onderwijzen.
Reactie plaatsen