Gratis hypnose MP3 tegen ernstige ziektes
Gratis hypnose MP3 tegen ernstige ziektes
22 november 2013 
1 min. leestijd

Gratis hypnose MP3 tegen ernstige ziektes

Soms gebeurt er wel eens iets ergs in je leven. Je krijgt een bericht wat je wereld even helemaal op zijn kop zet. Voor sommige mensen verandert er zelfs alles en moeten ze zich opmaken voor het laatste deel van hun leven. Verschrikkelijk natuurlijk en voor die mensen heb ik iets gemaakt wat misschien nog kan redden.

Hypnose MP3

Deze week kreeg ik een bericht van mijn vader dat het niet goed ging met hem. Nu staat hij al jaren onder controle omdat hij 5 jaar geleden prostaatkanker kreeg en nu waren de waardes weer omhoog gegaan. Met 1500%!

En dat is veel, te veel en dan gaan de alarmbellen rinkelen. Nu kan ik langs de zijlijn staan maar dat kan ik niet. Daarom heb ik meteen een hypnose mp3 gemaakt om hem te helpen. Het is om hem te helpen om de ziekte te bestrijden die er in zijn lichaam zit.

In diepe hypnose krijg je dan suggesties en instructies om de zieke cellen aan te vallen en te vernietigen. Dit script heeft al succesvol gewerkt bij honderden mensen dus ik dacht, waarom niet bij mijn vader.

Gisteren heb ik mijn Iphone bij hem gebracht met daarop de hypnose MP3. Gisteravond had hij hem al een keer geluisterd en was zeer positief. Uiteraard ben ik benieuwd wat het volgende week na de scan zal opleveren, maar ik ben blij dat hij het licht in ieder geval weer ziet. Daar gaat het om.

Daarna dacht ik meteen dat er zeker mensen zijn die hier ook geholpen mee zijn. En ieder mens dat hiermee gered kan worden is er 1. Daar hoef ik ook niets voor te hebben, dus ook geen negatieve reacties ;-)

Wel zou ik het leuk vinden als je een reactie achterlaat of dit deelt met je netwerk door op de buttons hieronder te drukken.

De MP3 kan je via deze link downloaden of opslaan met je computer.

Het is een hypnose dus luister hem niet in de auto, maar op een plek waar je je rustig kan ontspannen. Hij duurt ongeveer een half uur.

Veel plezier ermee!

Disclaimer: Uiteraard is dit geen vervanging voor medische behandeling. Het is ondersteuning. Mocht je ook onder behandeling staan van een psychiater voor psychotische klachten luister dit dan niet zonder jouw arts op de hoogte te stellen.

Over de schrijver
Edwin Selij is eigenaar en oprichter van Hypnose Instituut Nederland en geeft trainingen in Hypnose. Hij is auteur van de boeken 'Je hebt het niet je doet het' en 'Breek Je Vrij!' en komt regelmatig op radio en TV om te praten over hypnose. Hij is de nummer 1 Hypnose Trainer van Nederland en geeft al jaren hypnose trainingen. Hij was de eerste in Nederland die moderne hypnotherapie via livestream ging onderwijzen.
Gert-Jan
Door

Gert-Jan

op 22 Nov 2013

Beste Edwin.Wat klote, om het zomaar uit te drukken, dat het met je vader slecht gaat en hoop dan ook dat de scan volgende week positiever nieuws geeft. Wel super van je dat je metten in de actie bent gesprongen door een mp3 voor hem op een audio drager te zetten, waardoor hij er naar kan luisteren.Ik ga hem van je 'pikken' om door te sturen naar iemand in mijn vriendenkring.Sterkte met je vader en hartelijk bedankt.Groet,

Maretty
Door

Maretty

op 22 Nov 2013

Dankjewel Edwin, ik hoop dat het je vader en veel andere mensen zal helpen. Maretty

Wesley
Door

Wesley

op 22 Nov 2013

Hoi Edwin,Heel veel sterkte met je vader.

mieke
Door

mieke

op 22 Nov 2013

Heej Edwin,Ik hoop dat je vader snel herstelt en dat deze Mp3 ook heel veel andere mensen zal helpen. Ik stuur alvast heel veel positieve gedachten voor iedereen die het gebruiken kan!groetjes Mieke

Sylvia
Door

Sylvia

op 22 Nov 2013

Beste Edwin,Spijt me te horen van je vader. Ik wens hem een positief resultaat toe. Veel sterkte uiteraard! Bedankt voor je gratis MP3, ik ga die vanavond eens luisteren en kijken of ik die kan toepassen.Lieve groet, Sylvia

Bas koot
Door

Bas koot

op 22 Nov 2013

Hoi Edwin Super actie en reactie van jou , Heel veel sterkte met je vader . Blijf positief . Groeten Bas

Sandra
Door

Sandra

op 22 Nov 2013

Bedankt Edwin, hoop echt dat je vader ermee geholpen is ! Veel sterkte, Sandra

John
Door

John

op 22 Nov 2013

Hee, goed mens..., Mooie, zuivere actie van jou! Jouw Pa en ál de mensen die hier baat bij hebben, wens ik: vertrouwen, kracht en sterkte! 'HouDeZonzijde'

Ingrid
Door

Ingrid

op 22 Nov 2013

Hoi Edwin, Bedankt en heel veel sterkte met je vader!

Christiaan
Door

Christiaan

op 24 Nov 2013

Dag Edwin, Heel veel sterkte met jou pa Hopelijk slaan de suggestie's vlug aan en is er beterschap te merken. Ik wil de MP3 geven aan een vriend die ziek is . Ik vraag mij af hoe frequent de persoon in kwestie hem moet afspelen ? Ook zo voor deze :contact met het onderbewuste om programma's te herschrijven. Meerdere malen of is dit in een keer . Heel veel sterkteDank Christiaan

Dick
Door

Dick

op 24 Nov 2013

Hoi Edwin,Met plezier naar je zeer creatieve MP3 geluisterd en er weer veel van geleerd! Bedankt! Daarnaast wens ik je alle sterkte met je vader!Groet,Dick

Petra
Door

Petra

op 09 Dec 2013

Hoi Edwin, Dank voor de MP3. Maar bovenal veel sterkte met je vader. Hartelijke groeten, Petra

Reactie plaatsen