Het geheim van meer vrijheid
Het geheim van meer vrijheid
18 april 2011 
1 min. leestijd

Het geheim van meer vrijheid

VrijheidVrijheid is wel het belangrijkste dat je als een mens kan hebben. Wanneer je geen vrijheid ervaart dan voel je je een stuk minder prettig en dat is zacht uitgedrukt. Wij horen hier (in Nederland) bij de 7% rijkste mensen van de wereld. Kan je je dat voorstellen. Dat dus 93% van de mensen op de wereld minder rijk zijn dan jij?

Meer Vrijheid

Toch beleven mensen hier vaak niet de vrijheid die ze zouden willen. En dat is jammer, omdat ze het wel zouden kunnen. Je hoort tenslotte bij de 7% rijkste mensen. Zou je je dan niet iets gelukkiger mogen voelen? Iets meer vrijheid gaan ervaren?

Misschien is het wel je plicht!

Ik geef je mijn tips voor meer vrijheid.

  • Ga ondernemen
  • Zoek werk waarin echt jouw passie ligt
  • Ga meer naar buiten en wandel meer dan 30 minuten per dag
  • Eet meer fruit en minder vlees en zuivel
  • Besteed werk uit aan anderen
  • Creëer passief inkomen (Geld dat binnenkomt zonder dat je daar iets voor hoeft te doen)
  • Besteed meer aandacht aan persoonlijke groei

Dit zijn mijn tips voor meer vrijheid.

Persoonlijke groei is zeer belangrijk. Daarom heb ik nu een andere site opgezet die daarin mensen meer kan ondersteunen. Je kan je vanaf nu online certificeren als hypnotherapeut (ja, je krijgt ook live training!!) en binnenkort ook als NLP practitioner. Kijk hier op www.nlpuniversiteit.nl

Jouw tips voor meer vrijheid

Hieronder kan je jouw tips kwijt voor meer vrijheid. Inspireer een ander en zorg dat je dit bericht onder de aandacht breng van jouw volgers op twitter, facebook en Linkedin. Zo krijgen we allemaal meer tips en zorgen we ervoor dat wij meer vrijheid gaan ervaren. Geef ook een duimpje aan de mensen met  goede tips! :-)

Graag hoor ik jouw tips voor meer vrijheid hieronder en druk dan even op de buttons hieronder om dit artikel te delen met jouw netwerk.

 

Over de schrijver
Edwin Selij is eigenaar van Hypnose Instituut Nederland en geeft trainingen in Hypnose. Hij ontwikkelt verschillende trainingen in hypnose en het instituut geeft steeds meer specialistische trainingen in hypnose. Al jaren is hij de nummer 1 hypnose trainer van Nederland en is vaak gevraagd voor radio en televisie daardoor.
tom renders
Door

tom renders

op 19 Apr 2011

Volledig akkoord Edwin ! Ik ben hier zelf ook al ver in gevorderd en kan doen wat ik wil en wanneer ik wil. Laat huishuur voor je opbrengen, doe gefocust werk ipv maar wat bezig zijn en aanmodderen, start in bijberoep of als je het weet ineens voor 200 procent als zelfstandige in je passie.investeer in jezelf en blijf dit doen. Zo leer je anders denken als de massa en begin je ook veel betere resultaten als de massa te krijgen... Omring je verder ook door positieve mensen die al zijn waar jij naartoe wil en laat de klagers,zagers en puffers gewoon los.

Desirée
Door

Desirée

op 19 Apr 2011

Als je je slecht voelt, help dan een ander, je zult versteld staan hoe goed dat voelt:)

Alaya
Door

Alaya

op 30 Jul 2011

Mooi om iets leuks voor jezelf te creëren. Maar een opmerking als 'laat de klagers, zagers en puffers gewoon los' klinkt mij zo oppervlakkig in de oren. Niet iedereen heeft altijd alles mee. Blijkbaar mag je het niet laten blijken en moet je de schone schijn ophouden, want anders ben je meteen 'negatief'. Tegenslagen en dalen kunnen mijn inziens inhoud geven ... een aanzet tot groei en dus diepgang en authenticiteit. Ik zou zeggen, kom in je kracht, zodat jij kan stralen net als de zon en alles (inclusief donkere dingen) met je eigen licht kan overgieten en niet de andere kant op hoeft te kijken om in een 'postief' gevoel te blijven. Het klinkt naar ontkenning ...

Reactie plaatsen