Het vergeten kind geholpen met hypnose
Het vergeten kind geholpen met hypnose
10 juni 2019 
in Nieuws
1 min. leestijd

Het vergeten kind geholpen met hypnose

8 juni was de goede doelendag. Er waren zoveel aanmeldingen (385) dat we moesten verplaatsen naar de Rijper Eilanden om de mensen die kwamen te helpen.

Dat niet alleen, ook hadden we geen genoeg therapeuten om te helpen. 20 stuks. Dat zou betekenen dat iedere therapeut 20 sessies moest gaan doen in het ergste geval.

Beetje veel.

Het vergeten kind geholpen met hypnose

Dus we hadden de 3.0 therapeuten erbij gehaald en met 40 mensen gingen we gisteren aan de slag. Topdag!

Zo mooi om te zien dat mensen echt een hele mooie ervaring hadden en kregen. Zowel de therapeut als de cliënt. En ik gloeide van trots.

Weet je wat het is, je moet met het ergste rekening houden. Wat nou als er niemand komt, wat ga je dan doen. Maar je moet ook met het beste rekening houden, wat nou als het allemaal lukt, wat ga je dan doen.

Veel mensen hebben vaak wel een plan voor als het niet lukt, maar niet voor als het wel lukt of als het echt extreem goed gaat lukken. Daar denken ze niet over na.

Ik kan mij druk maken om beide scenario’s en het mooie is, het gaat dan altijd precies goed op de een of andere manier.

Nu ook. Er kwamen rond de 240 mensen, iedereen had gemiddeld zes sessies te doen. Niet te druk, niet te rustig, perfecte aanstroom, alles ging lekker.

En ook nog flink wat opgehaald voor de stichting het vergeten kind want de gehele opbrengst van die dag gaat naar het vergeten kind.

Win voor de stichting, win voor de therapeuten die veel ervaring kunnen opdoen, win voor de mensen die gekomen zijn en een toffe sessie hebben gehad en een win voor mij persoonlijk.

Hoe cool is dat. En het Hypnose Instituut verdubbeld het bedrag en stort met alle liefde het geld om die kinderen te helpen.

Nemen is goed, geven is beter

Over de schrijver
Edwin Selij is eigenaar en oprichter van Hypnose Instituut Nederland en geeft trainingen in Hypnose. Hij is auteur van de boeken 'Je hebt het niet je doet het' en 'Breek Je Vrij!' en komt regelmatig op radio en TV om te praten over hypnose. Hij is de nummer 1 Hypnose Trainer van Nederland en geeft al jaren hypnose trainingen. Hij was de eerste in Nederland die moderne hypnotherapie via livestream ging onderwijzen.
Reactie plaatsen