Hoe het ruiken van Fruit kan helpen bij afvallen
Afvallen
Edwin Selij
Afvallen
07/10/2013
2 min
1

Hoe het ruiken van Fruit kan helpen bij afvallen

07/10/2013
2 min
1

Veel mensen zijn bezig met hun lijf. Ze willen afvallen en sommige hebben daar alles voor over. Sommige gaan zelfs zo ver dat ze een maag operatie  laten doen, puur voor het afvallen. Het is allesbehalve gezond want daar pak je niet het probleem mee aan. Afvallen is meer dan alleen gewicht verliezen. Het is een levensstijl en een patroon dat mentaal veranderd kan worden. Om op lange termijn je beter, gezonder en fitter te voelen.

Er zijn natuurlijk allerlei manieren en tips die je kan doen om je leven een positieve draai te geven en wat je gaat helpen om af te vallen. En dat je het gewoon simpel en makkelijk kan volhouden omdat je er nog eens lekker bij gaat voelen en je vind het nog leuk ook. Die manieren vertel ik je later wel.

Manieren om af te vallen worden steeds moderner

Waar gaat het over wanneer je gaat afvallen? Er zijn veel onderzoeken geweest en nog steeds worden er vele onderzoeken gedaan naar manieren om mensen te helpen bij afvallen. Steeds ontdekken wetenschappers allerlei dingen en manieren om af te vallen.

Deze onderzoeken doen ze met groepen van over de honderden mensen en zelfs over de duizenden mensen zodat ze precies de verschillende resultaten bij de verschillende groepen kunnen zien en meten. Een dieet, zoals dat je bepaalde dingen niet mag en bepaalde dingen moet doen raakt uit de mode.

Een dieet werkt sowieso niet omdat het gebaseerd is op “extreme” dingen en moeten. Wat veel belangrijker is bij afvallen dat je een bewust patroon ontwikkeld.Dat je uitgaat van je eigen wil. Wat resulteert niet alleen dat je gemotiveerd blijft maar ook nog eens dat het elke dag makkelijker wordt.

Het zijn de kleine dingen

Je merkt ook gewoon door dat je kleine dingen in je leven gaat aanpassen en veranderen dat het een groot impact heeft op de rest van je leven. Dat je veel moet sporten of zwaar moet sporten is ook lang niet meer zo. Wat wel zo is dat het zeker kan bijdragen en bewegen is sowieso goed. Maar dat je elke dag in de sportschool moet staan is niet langer vereist.

Amerikaans Onderzoek

Maar wat helpt wel? Uit Amerikaans onderzoek van het Smell & Taste Treatment and Research Foundation blijkt dat bepaalde geuren impact hebben op het menselijk gedrag. Zo is uit resultaten gebleken dat wanneer je groene appels of bananen ruikt(dus niet eten) het brein een signaal krijgt dat het sneller vol zit. Het verzadingscentrum in ons brein zit eerder en sneller vol. We houden ons brein eigenlijk voor de gek. Wat je gaat helpen in combinatie met hypnose.

Fruit ruiken alleen zorgt er natuurlijk niet voor dat je kilo’s gaat afvallen, maar het helpt zeker in het proces naast de andere dingen die je kan doen. Zo kan je dat doen bijvoorbeeld na het avondeten zodat je niet elke avond met een zak chips op de bank zit en deze helemaal leeg eet.

Daarnaast zijn er nog vele andere tips die je kan doen wat bijdraagt om af te vallen. Wil je die ontvangen dan kan je ze hieronder aanvragen en krijg je ze in jouw mailbox.

Reacties
Categorieën