Hoe het ruiken van Fruit kan helpen bij afvallen
Hoe het ruiken van Fruit kan helpen bij afvallen
10 juli 2013 
2 min. leestijd

Hoe het ruiken van Fruit kan helpen bij afvallen

Veel mensen zijn bezig met hun lijf. Ze willen afvallen en sommige hebben daar alles voor over. Sommige gaan zelfs zo ver dat ze een maag operatie  laten doen, puur voor het afvallen. Het is allesbehalve gezond want daar pak je niet het probleem mee aan. Afvallen is meer dan alleen gewicht verliezen. Het is een levensstijl en een patroon dat mentaal veranderd kan worden. Om op lange termijn je beter, gezonder en fitter te voelen.

Er zijn natuurlijk allerlei manieren en tips die je kan doen om je leven een positieve draai te geven en wat je gaat helpen om af te vallen. En dat je het gewoon simpel en makkelijk kan volhouden omdat je er nog eens lekker bij gaat voelen en je vind het nog leuk ook. Die manieren vertel ik je later wel.

Manieren om af te vallen worden steeds moderner

Waar gaat het over wanneer je gaat afvallen? Er zijn veel onderzoeken geweest en nog steeds worden er vele onderzoeken gedaan naar manieren om mensen te helpen bij afvallen. Steeds ontdekken wetenschappers allerlei dingen en manieren om af te vallen.

Deze onderzoeken doen ze met groepen van over de honderden mensen en zelfs over de duizenden mensen zodat ze precies de verschillende resultaten bij de verschillende groepen kunnen zien en meten. Een dieet, zoals dat je bepaalde dingen niet mag en bepaalde dingen moet doen raakt uit de mode.

Een dieet werkt sowieso niet omdat het gebaseerd is op “extreme” dingen en moeten. Wat veel belangrijker is bij afvallen dat je een bewust patroon ontwikkeld.Dat je uitgaat van je eigen wil. Wat resulteert niet alleen dat je gemotiveerd blijft maar ook nog eens dat het elke dag makkelijker wordt.

Het zijn de kleine dingen

Je merkt ook gewoon door dat je kleine dingen in je leven gaat aanpassen en veranderen dat het een groot impact heeft op de rest van je leven. Dat je veel moet sporten of zwaar moet sporten is ook lang niet meer zo. Wat wel zo is dat het zeker kan bijdragen en bewegen is sowieso goed. Maar dat je elke dag in de sportschool moet staan is niet langer vereist.

Amerikaans Onderzoek

Maar wat helpt wel? Uit Amerikaans onderzoek van het Smell & Taste Treatment and Research Foundation blijkt dat bepaalde geuren impact hebben op het menselijk gedrag. Zo is uit resultaten gebleken dat wanneer je groene appels of bananen ruikt(dus niet eten) het brein een signaal krijgt dat het sneller vol zit. Het verzadingscentrum in ons brein zit eerder en sneller vol. We houden ons brein eigenlijk voor de gek. Wat je gaat helpen in combinatie met hypnose.

Fruit ruiken alleen zorgt er natuurlijk niet voor dat je kilo’s gaat afvallen, maar het helpt zeker in het proces naast de andere dingen die je kan doen. Zo kan je dat doen bijvoorbeeld na het avondeten zodat je niet elke avond met een zak chips op de bank zit en deze helemaal leeg eet.

Daarnaast zijn er nog vele andere tips die je kan doen wat bijdraagt om af te vallen. Wil je die ontvangen dan kan je ze hieronder aanvragen en krijg je ze in jouw mailbox.

Over de schrijver
Edwin Selij is eigenaar en oprichter van Hypnose Instituut Nederland en geeft trainingen in Hypnose. Hij is auteur van de boeken 'Je hebt het niet je doet het' en 'Breek Je Vrij!' en komt regelmatig op radio en TV om te praten over hypnose. Hij is de nummer 1 Hypnose Trainer van Nederland en geeft al jaren hypnose trainingen. Hij was de eerste in Nederland die moderne hypnotherapie via livestream ging onderwijzen.
Anonymous
Door

Anonymous

op 16 Jul 2013

Wel bijzonder om een dieet toch een beetje als niet werkend af te schilderen, terwijl een dieet een enorm breed begrip is en het er voor veel mensen toch wel op neer komt dat men eetgewoonten moet veranderen. Niet zozeer perse alleen om calorieen te minderen maar vooral om te komen tot een gezond en veelzijdig eetpatroon. Overigens geldt dat niet alleen voor mensen met overgewicht maar eigenlijk wel voor de meeste mensen. We eten tegenwoordig niet echt gezond, vaak teveel van bepaalde dingen zoals bijvoorbeeld vlees en te weinig van andere dingen. Een goede gezonde voeding kan veel problemen voorkomen en oplossen. Naar mijn mening is het daarom net zo belangrijk om mentaal je zaakjes voor elkaar te hebben als je wilt afvallen als ook de nodige kennis te hebben van wat voeding nu werkelijk is en wat je wel en niet nodig hebt. Gezond zijn en een goed gewicht hebben is een kwestie van balans en dat bereik je nooit door je maar op 1 ding te richten.

Reactie plaatsen