Hypnose en Energie Webinar
Hypnose en Energie Webinar
05 november 2012 
in Hypnose
0 min. leestijd

Hypnose en Energie Webinar

Vanavond om 20.00 uur is er een webinar over hypnose en energie. Je kan hieronder jouw vragen stellen en dan beantwoord ik ze op het webinar.

Hypnose en Energie

Het webinar zal gaan over hypnose en de toepassing van energie en mesmerisme. Ik denk dat het zeer waardevol zal zijn en wanneer je meedoet en vragen hebt dan beantwoord ik ze op het einde ook nog even.

Stel hieronder jouw vraag

Over de schrijver
Edwin Selij is eigenaar en oprichter van Hypnose Instituut Nederland en geeft trainingen in Hypnose. Hij is auteur van de boeken 'Je hebt het niet je doet het' en 'Breek Je Vrij!' en komt regelmatig op radio en TV om te praten over hypnose. Hij is de nummer 1 Hypnose Trainer van Nederland en geeft al jaren hypnose trainingen. Hij was de eerste in Nederland die moderne hypnotherapie via livestream ging onderwijzen.
Ben
Door

Ben

op 05 Nov 2012

Als je een probleem hoort denk dan: waar zit de grap ; iets meer uitleg: Ik heb zelfmoord neigingen en wil mijzelf voor de trein gooien... Grap? kon je niet even doodleuk een kaartje te kopen, dan had je de trein misschien wel gemist? Niet grappig dus, wat dan wel? Kun je een voorbeeld geven...

Ben
Door

Ben

op 05 Nov 2012

4 elementen => 4e element is vuur = spiritualiteit ; meer heb ik niet mee gekregen. Kun je deze nog even uitleggen?

Stijn
Door

Stijn

op 05 Nov 2012

Hoe oud moet je zijn om een hypnoseprogramma te volgen?

Ben
Door

Ben

op 05 Nov 2012

Aanbod is heel interessant, komt alleen op een verkeerd tijdstip. Weet mijn financiele toekomst nu niet en hou al dagen aan het einde van de maand over. Dan is 24 maanden ruim 100 euro per maand wel lang... Het levert dan misschien wel veel op, de investering moet je wel kunnen doen...

Ben
Door

Ben

op 05 Nov 2012

Helemaal goed. Dank je wel!

Reactie plaatsen