Hypnose en overvloed
Hypnose en overvloed
22 maart 2011 
in Hypnose
2 min. leestijd

Hypnose en overvloed

OvervloedMensen vragen mij vaak hoe ze overvloed kunnen creëren.
Vaak hebben ze geen klanten genoeg of geen geld genoeg of
geen liefde genoeg. Het is heel simpel. Het geheim is eigenlijk heel makkelijk en als je het hoort ook heel logisch.

Voordat ik je dat ga vertellen, eerst iets anders.

“Want wie heeft zal nog meer krijgen, en wel in overvloed, maar wie niets heeft, hem zal zelfs wat hij heeft nog worden ontnomen.”

Dat staat er in de Bijbel en wel in Matteüs 25:19

Dat is gemeen, toch?

Niet helemaal. Denk er even over na en dan ga ik eerst verder met iets anders.

Bewust en onbewust..

Er zijn twee gedeelten in je brein. Uiteraard zijn er meer, maar we houden het even op deze twee. Je bewuste en jouw onbewuste. Wist je dat meer dan 95% van je gedrag wordt bepaald door jouw onbewuste?

Dat betekent dus dat daar de verandering moet gaan plaatsvinden. Je kan nog zoveel doen,
nog zoveel inspirerende seminars bezoeken, maar als je jouw onbewuste niet mee hebt?

Niks, nakkes, nada!

En zo is het.

Sorry dat ik het zo direct zeg, maar de waarheid is nu eenmaal niet anders. Gelukkig is er wel een oplossing. Als je namelijk jezelf kan programmeren tot ‘mislukking’, kan je jezelf uiteraard ook programmeren tot succes. Hoe je dat doet?

Hypnose

Je kan jezelf hypnotiseren tot succes. Jouw resultaat nu is het product van jouw handelen. Jouw handelen is het resultaat van jouw denkwijze en jouw denkwijze is het gevolg van jouw programmering. Wanneer je dat laatste niet aanpakt, maakt het niet uit wat je doet. Dus is het zaak daar eerst aan te gaan werken.

2 manieren voor meer overvloed

De eerste manier is jezelf zien in de toekomst als succesvol. Iedere creatie die je nu kan zien, horen of voelen zat eerst als een beeld in iemands hoofd. Doe dat dus eerst. Zie jezelf succesvol zijn en geef richting aan jouw onderbewustzijn hierdoor.

De tweede manier is jezelf zien in de toekomst met deze beperkende overtuigingen. Hoe zou het zijn als je dit blijft doen? Hoe zou je dan zijn over 5 jaar? Over 10 jaar? Over 20 jaar?? Wek dat gevoel op tot het punt dat je breekt met al die oude overtuigingen die je nu belemmeren. Zo creëer je datgene wat jij verdient!

Meer..

Uiteraard zijn er nog veel meer manieren. Die manieren leer je in de Hypnose masterpractitioner die ik geef. Daar ga je verder waar je in de Practitioner geëindigd bent. Wil je dat leren én een aantal flinke bonussen erbij ontvangen? Kijk dan hier naar wat je leert en wat je allemaal krijgt.

Heb jij ook ervaringen meegemaakt waarin jouw denkbeeld veranderde? Waarin overtuigingen die je belemmerde als sneeuw voor de zon oploste? Deel ze hieronder. En druk even op de buttons om ze te delen met je netwerk.

 

Over de schrijver
Edwin Selij is eigenaar van Hypnose Instituut Nederland en geeft trainingen in Hypnose. Hij ontwikkelt verschillende trainingen in hypnose en het instituut geeft steeds meer specialistische trainingen in hypnose. Al jaren is hij de nummer 1 hypnose trainer van Nederland en is vaak gevraagd voor radio en televisie daardoor.
Reactie plaatsen