Impotentie kan je vrij eenvoudig oplossen
Impotentie kan je vrij eenvoudig oplossen
29 maart 2012 
in Hypnose
1 min. leestijd

Impotentie kan je vrij eenvoudig oplossen

impotentieImpotentie hoeft geen probleem te zijn. Sterker nog, als het geen fysiek probleem is, dan is het in één sessie verholpen en hoef je je nooit meer onzeker te voelen. Het is verschrikkelijk als je daaraan moet leiden terwijl het niet hoeft, toch?

Impotentie

Impotentie of het minder potent worden komt vaak voor bij mannen boven de 50 en 60 jaar. Dat is heel natuurlijk omdat na het 40e levensjaar de potentie minder wordt. Het hoeft echter niet het geval te zijn.

Wanneer je last hebt van impotentieproblemen, dan is het goed om te weten dat je daar snel vanaf kan komen. Natuurlijk zijn er allemaal hulpmiddelen voor, maar het kan nog makkelijker. De oorzaak van de impotentie ligt namelijk vaak in een enkele gebeurtenis.

Ergens is er iets gebeurd, dat ervoor zorgt dat je niet meer potent bent. Het lukt gewoon niet meer en wanneer dat één keer gebeurt, dan gaat het nog wel, maar als het vaker gebeurt dan kom je in een vicieuze cirkel terecht en creëer je nog meer mislukkingen. Sommige mannen worden zelfs verslaafd aan sex om zich maar te willen bewijzen en slikken daarbij viagra of iets dergelijks.

Het komt ook vaak voor bij jonge mannen en voor die doelgroep is het uiteraard helemaal vervelend. Je begint net jouw seksuele carrière en je hebt meteen een flink obstakel. Fysiek is er vaak niets aan de hand en de oplossing ligt dan ook in het mentale gedeelte. Op een onbewust niveau is er iets gebeurt wat de natuurlijke werking van de geslachtsdelen tegengaat.

Met hypnose kan je die oorzaak elimineren en is het klaar. Je kan dan weer gaan genieten van een vrouw of man zonder er bij na te hoeven denken. Als je daar last van hebt, aarzel dan niet en maak een afspraak met ons instituut. In één sessie ben je bevrijdt en dat voelt ongelooflijk.

 

Over de schrijver
Edwin Selij is eigenaar en oprichter van Hypnose Instituut Nederland en geeft trainingen in Hypnose. Hij is auteur van de boeken 'Je hebt het niet je doet het' en 'Breek Je Vrij!' en komt regelmatig op radio en TV om te praten over hypnose. Hij is de nummer 1 Hypnose Trainer van Nederland en geeft al jaren hypnose trainingen. Hij was de eerste in Nederland die moderne hypnotherapie via livestream ging onderwijzen.
k.tewarie
Door

k.tewarie

op 16 Mar 2014

ik weiger in feite te geloven in deze theorie. ik heb last van de impotentie vanaf jaar 2000 en is het naar mijn inziens te wijten aan onthouding van sex en het diabeet zijn. wat denkt u hierover?

Reactie plaatsen