Jezelf onder hypnose brengen en programmeren naar Succes
Jezelf onder hypnose brengen
14 december 2012 
in Hypnose
2 min. leestijd

Jezelf onder hypnose brengen

Veel mensen willen leren om zichzelf onder hypnose te brengen. Waarschijnlijk wil jij ook leren om jezelf onder hypnose te brengen, maar hoe doe je dat? Jezelf onder hypnose brengen kan namelijk heel waardevol zijn.

Jezelf onder hypnose brengen

Wist je dat je wel 1000 keer per dag in hypnose gaat? Hypnose is namelijk niets meer en uiteraard niets minder dan een verlaging van breinactiviteit. Het is een staat van ontspanning en focus.

Heb je wel eens:

  • In de auto gereden en opeens gedacht: ‘Rijd ik hier alweer?’
  • In een boek zo verzonken zat dat je niets meer hoorde om je heen?
  • Dat je in een film de emoties van de acteurs voelt?

Op die momenten ga je in een staat van hypnose en dat is dus heel natuurlijk. Kinderen zijn van nature nog veel vaker in hypnose omdat ze nog heel veel nieuwe dingen moeten leren. Hypnose wordt daarom ook wel de ultieme leerstaat genoemd.

Je brengt jezelf dus al heel vaak in hypnose alleen niet bewust en misschien wil je dat wel leren. Zo kan je namelijk sneller jouw doelen bereiken en jouw problemen oplossen. Ik noem het ook vaak ‘de snelweg naar jezelf’.

We hebben allemaal wel een verlangen in onszelf om echt jezelf te zijn. Vrij te zijn van belemmeringen, vrij te zijn van problemen, echt gewoon doen wat jij wilt en niet wat een ander graag van je wilt. Ik had dat ook namelijk.

Zelf heb ik jarenlang mezelf verwaarloosd en daar de prijs voor mogen betalen. De prijs was depressie, angst en zinloosheid. Het idee dat het allemaal niet meer hoeft.

Zelfhypnose

Op die manier kan je jezelf ook onder hypnose brengen natuurlijk. Door steeds jezelf wijs te maken dat het allemaal heel erg is. Dat doen veel mensen en misschien jij ook wel. Ik heb er voor gekozen om daar mee te stoppen en mezelf constructief te hypnotiseren naar succes. Succes met mijn kinderen, met mijn partner, met mijn business en met mijn gezondheid.

Wanneer jij er ook voor kiest om in 2013 van start te gaan met jezelf te programmeren naar succes dan zijn hier een aantal tips:

  • Zie jezelf nu al als succesvol. Maak daar een beeld bij, hoor er geluiden bij en voel het succes. Zo programmeer jij in je brein een route naar succes. Op een gegeven moment herkent jouw brein de route en gaat het automatisch
  • Ga ondernemen en begin voor jezelf. Je hoeft niet te stoppen met jouw baan maar zorg voor extra inkomsten. Er zijn heel veel manieren voor en ga daar eens voor zitten.
  • Volg een zelfhypnose cursus om jouw brein goed te leren gebruiken en jezelf op de snelweg te zetten naar succes
  • Ga aan de slag met persoonlijke ontwikkeling door meer te gaan lezen, meer te sporten en misschien wel een opleiding te doen om mensen te helpen met problemen en daar een onderneming van te maken. Zo sla je 2 vliegen in één klap 😉

Wat je ook gaat doen, begin nu. Nu is de tijd gekomen om het verleden te laten en de toekomst te gaan programmeren. Jij kan dat nu al doen. Ga ervoor!! En laat een reactie achter wat je gaat doen, dat zou ik op prijs stellen.

Over de schrijver
Edwin Selij is eigenaar en oprichter van Hypnose Instituut Nederland en geeft trainingen in Hypnose. Hij is auteur van de boeken 'Je hebt het niet je doet het' en 'Breek Je Vrij!' en komt regelmatig op radio en TV om te praten over hypnose. Hij is de nummer 1 Hypnose Trainer van Nederland en geeft al jaren hypnose trainingen. Hij was de eerste in Nederland die moderne hypnotherapie via livestream ging onderwijzen.
hans de Gooijer
Door

hans de Gooijer

op 14 Dec 2012

hey Edwin, leuk om je tekst te lezen man! erg herkenbaar ook! Ik heb zelf ook ervaring met angst en depressies in het verleden gehad.Erg positieve tekst. Ikzelf heb me leven ook aardig op orden. Ben getrouwt met een lieve vrouw. Heb een mooie zoon. Sport regelmatig. Alleen rook ik nog steeds. heel lastig om van af te komen.Ik ben er wel mee bezig. Financieel zit momenteel wat lastiger omdat mijn vrouw geen werk heeft. En als je van een salaris moet leven is dat niet makkelijk als chauffeur. Tevens komt mijn vrouw uit Indonesie en dat brengt ook veel kosten met zich mee om haar , haar nederlands paspoort te laten krijgen. Ik zou ook dolgraag wat voor mezelf doen extra om bij te verdien maar dat is lastig zonder finaciele bodem zeg maar. Ik denk er wel veel over na hoe. Ik vind "way of thinking " mooi en positief en ik geloof zeker dat je zelf ken verbeteren door hypnoze of positiefdenken of gewoon eens goed naar jezelf te kijken of luisteren. ikzelf probeer mezelf elke dag te positiveren en verbeteren. Ben daar al aardig goed mee bezig. En de laatse dingetjes zullen ook wel goed komen. zo positief ben ik wel. nou wou dit even als reactie plaatsen. keep up the good work. en hoop dat je reactiw leuk vind. Groetjes Hans de Gooijer

Stadsman
Door

Stadsman

op 13 Mar 2016

Positief denken helpt zeker om je goed te voelen. Ook als mensen soms kritisch zijn naar je, moet je terug gaan naar je eigen positieve gedachten en overwinningen. Jezelf onder hypnose brengen klinkt aardig, maar werkt het ook?

Edwin Selij
Door

Edwin Selij

op 13 Mar 2016

Dat werkt zeker wel :-)

Joop
Door

Joop

op 17 Nov 2016

Ik moet zeggen dat ik teleurgesteld ben met deze uitleg vooral omdat ik wilde weten hoe ik mezelf onder hypnose kan brengen. Alleen wat positieve gedachtes brengt mij niet in een staat van hypnose om studeren bijvoorbeeld makkelijker te gaan vinden.

Reactie plaatsen