Koningsdag is een mooie hypnose
Koningsdag is een mooie hypnose
27 april 2019 
in Nieuws
1 min. leestijd

Koningsdag is een mooie hypnose

Vroeger ging ik altijd naar Amsterdam voor Koningsdag, al was het toen nog Koninginnedag. Geweldig. Tegenwoordig is het de vrijmarkt en cupcakes verkopen. Alhoewel die tijd is ook alweer voorbij.

Zo gaat dat.

Wat ik zo mooi vind, is dat bijna iedereen opeens koningsgezind is dan. Niet dat iedereen pro-koning is, maar wel pro-feest. Het verbroedert, het verbindt en het is geweldig om iedereen dan in oranje te zien.

Koningsdag

Toch een kleur die ik in ieder geval niet vaak aan heb, maar dan is het fantastisch om te zien. Zie je het al voor je dat we alleen een premier hebben? Rutte-dag bijvoorbeeld? En iedereen in een blauw jasje over straat, praten als een kakker, bier drinken en lullo roepen? Ook wel geinig, maar toch anders.

Natuurlijk kost het klauwen met geld, maar persoonlijk hou ik er wel van. Van mij mag het blijven. Achter de schermen wordt er aardig wat geregeld door Wim en Max. En ik vind het ook zo lekker Nederlands.

Laat hem lekker die wc-pot gooien, koek happen en een beetje feest vieren. Ik denk dat hij meer regelt voor ons landje dan je zo op de voorgrond ziet. Reisje hier, etentje daar, dealtje zus, dealtje zo en wij varen er wel bij.

En vandaag lekker een feestje. Heerlijk. Lekker Nederlands, oranje tompouces naar binnen haggelen en eventueel een oranje bittertje erachteraan. Even in die oranje hypnose vertoeven vandaag.

Geef het volk brood en spelen en ze houden hun mond. Vandaag zijn het spelen dus ik zou zeggen geniet er gewoon van. En het mooie is? Je kan nog gewoon je mond opentrekken ook over onze Koning als je wilt.

In sommige landen word je gestenigd en hier drinken we er een biertje extra op. Dat is het verschil en ik vind het top.

Al drink ik niet.

Ik neem vandaag wel een oranje tompouce. Leven onze Koning Hoera Hoera Hoera.

Enjoy deze hypnose šŸ™‚

Zou je het willen leren? Ik bedoel hypnose uiteraard. Kijk dan even hier.

Over de schrijver
Edwin Selij is eigenaar en oprichter van Hypnose Instituut Nederland en geeft trainingen in Hypnose. Hij is auteur van de boeken 'Je hebt het niet je doet het' en 'Breek Je Vrij!' en komt regelmatig op radio en TV om te praten over hypnose. Hij is de nummer 1 Hypnose Trainer van Nederland en geeft al jaren hypnose trainingen. Hij was de eerste in Nederland die moderne hypnotherapie via livestream ging onderwijzen.
Reactie plaatsen