Kunnen kinderen makkelijk in hypnose
Kunnen kinderen makkelijk in hypnose
09 juli 2013 
0 min. leestijd

Kunnen kinderen makkelijk in hypnose

Kinderen kunnen over het algemeen makkelijker in hypnose dan volwassenen omdat ze nog heel erg openstaan om nieuwe dingen te leren. Hun kritisch denken is nog niet heel actief. Hier zie je een video waarin ik mijn zoontje razendsnel hypnotiseer.

Hypnose bij kinderen

Over de schrijver
Edwin Selij is eigenaar en oprichter van Hypnose Instituut Nederland en geeft trainingen in Hypnose. Hij is auteur van de boeken 'Je hebt het niet je doet het' en 'Breek Je Vrij!' en komt regelmatig op radio en TV om te praten over hypnose. Hij is de nummer 1 Hypnose Trainer van Nederland en geeft al jaren hypnose trainingen. Hij was de eerste in Nederland die moderne hypnotherapie via livestream ging onderwijzen.
johan
Door

johan

op 11 Jul 2013

kun je ook jezelf hypnotiseren en je zelf tot rust laten komen ik slaap nogal onrustig

Edwin Selij
Door

Edwin Selij

op 14 Jul 2013

Hallo Johan, Dat kan zeker met zelfhypnose. Dan kan je jezelf rustiger maken en goed gaan slapen. Wat belangrijk is, is om uit te zoeken waarom je onrustig bent. Als je dat weet dan heb je een thema om aan te werken in de hypnose.Succes!

zamir
Door

zamir

op 14 Oct 2013

als ik jou zo zie lijkt heel makkelijk maar het is heel moeilijk om het te kunnen leren nietwaar?,er zal vast geen gratis les zijn om het te kunnen leren.

Reactie plaatsen