Meer homo’s in het Vaticaan dan op de vrolijke botenparade in Amsterdam...
Meer homo’s in het Vaticaan dan op de vrolijke botenparade in Amsterdam…
Nieuws
Edwin Selij
Nieuws
02/26/2019
1 min
0

Meer homo’s in het Vaticaan dan op de vrolijke botenparade in Amsterdam...

02/26/2019
1 min
0

Deze uitspraak hoorde ik vorige week op radio 1 en ik schoot toch in de lach. Er was een nieuw boek uitgekomen, geschreven door de Franse journalist Frédéric Martel dat heette ‘Sodoma: het geheim van het Vaticaan’.

Het schijnt dat vier op de vijf priesters homo is.
Tja…

Homo’s in het Vaticaan

Even voor de duidelijkheid, ik ben katholiek opgevoed, dus mannen in een jurk ben ik al gewend vanaf mijn jeugd. Homo’s vind ik ook helemaal prima. Er is bijna niks gezelligers dan een gaycafé in Amsterdam, dus voordat ik wederom gezeur krijg dat ik een of andere hater ben, hou de eieren lekker op zak en ga wat anders doen met je leven.

Dus…

Daar dacht ik over na. Stel je nou voor dat je ergens leeft met allemaal homo’s die geen seks mogen hebben. Je bent zelf ook een homo. Dat is bijna niet te doen. Je ziet hoe het vaak gaat in de homoscene, die pakken Jan en alleman. Letterlijk soms ook.

Die hebben een app waar je kan zien wie er in is voor seks. Een soort tinder maar dan zonder gelul vooraf. Meteen erop. Bij mannen onder elkaar gaat dat toch even anders dan bij hetero’s. Uiteraard zijn niet alle homo’s zo, maar een deel is wel zo.

En statistisch gezien lopen die dus ook in een jurk rond in de kerk. Nu vond ik dat toch al verdacht, mannen in een jurk die wijn lopen te zuipen. Daar klopt toch iets niet.

En ja hoor, dat blijkt nu ook.

Kijk, dat ze nu op zondagavond een gangbang organiseren onder elkaar dat is nog tot daar aan toe. Dat zou prima zijn, alleen dat mag allemaal niet. Ze mogen geen seks hebben, maar dat hou je niet vol als homo tussen allemaal geile nichten in een jurk.

Dat snapt iedereen en dan krijg je dus schandalen.

Kijk je mag prima met je uniform over straat lopen en je wordt onthaald als held als je er meerdere hebt afgeknald in een of ander land, maar in je blote reet in een bosje iemand afraggen daar word je voor opgepakt.

Wat is erger. Seks of geweld…

De meeste mensen vinden seks erger en dan krijg je dus gedoe. Dat is zo’n aparte hypnose. Dat kleine Jantje toch niet aan zijn piemeltje mag zitten want dat is smerig. Of zelfs duivels.

Nou lekker seksen wordt dat later dan voor Jantje als hij het duivels vindt. Dus wat gaat hij doen, stiekem porno kijken en zichzelf hypnotiseren dat dat normaal is. En dat wordt ook steeds erger.

Dus ja, laat die mannen in hun jurken af en toe elkaar lekker verwennen alsjeblieft. Dan blijven ze tenminste van de kinderen af.

Fijne dag 🙂

Reacties
Categorieën