Minister Kamp wil gezond werken stimuleren
Minister Kamp wil gezond werken stimuleren
27 maart 2012 
1 min. leestijd

Minister Kamp wil gezond werken stimuleren

Gezond werkenMinister Kamp wil gezond werken gaan stimuleren. Werkgevers moeten meer doen aan de gezondheid van hun werknemers en de minister trekt daar 4 miljoen euro voor uit. De campagne is deze week gestart.

Gezond werken

Gezond werken is heel belangrijk omdat we steeds langer moeten doorwerken. Althans degene van ons die een baan hebben. Omdat de vergrijzing toeneemt zal er over 30 jaar een tekort aan personeel zijn in veel sectoren. Dat is het idee.

Werkgevers moeten dus meer investeren in scholing, maar ook in persoonlijke trajecten zoals mensen helpen om te stoppen met roken of af te laten vallen. Er is dus voor de hypnotherapeut genoeg werk aan de winkel de aankomende tijd. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je een goed succesratio hebt om mensen te helpen en daarom is een goede hypnotherapie opleiding een pre.

Het is goed dat de minister inziet, dat het allemaal begint bij gezondheid en dan niet alleen de fysieke gezondheid. Stress is nog altijd een belangrijke aanstichter van hartproblemen bij veel mensen. Gelukkig is dat ook goed te verhelpen maar dat vergt wel eerst bewustwording.

Je redt het niet alleen met wat meer sporten en goede voeding. Het begint allereerst met de juiste mindset, want anders houd je het niet eens vol. Met de juiste mindset, het juiste resultaat en dan is het zelfs makkelijk om goed te eten en meer te bewegen.

Hypnose is daarvoor uitermate geschikt omdat je daarmee een onbewust automatisch patroon kunt installeren bij iemand zodat hij het makkelijk zelf kan. Weg met al die moeite en maak het jezelf makkelijk. Ontdek de kracht van hypnose en doe er je voordeel mee. Het zal je waarschijnlijk een langer leven opleveren, maar zeker een kwalitatief beter leven. En daar gaat het om!

 

Over de schrijver
Edwin Selij is eigenaar en oprichter van Hypnose Instituut Nederland en geeft trainingen in Hypnose. Hij is auteur van de boeken 'Je hebt het niet je doet het' en 'Breek Je Vrij!' en komt regelmatig op radio en TV om te praten over hypnose. Hij is de nummer 1 Hypnose Trainer van Nederland en geeft al jaren hypnose trainingen. Hij was de eerste in Nederland die moderne hypnotherapie via livestream ging onderwijzen.
Reactie plaatsen