Ondernemen en Doelen stellen
Ondernemen en Doelen stellen
05 januari 2012 
0 min. leestijd

Ondernemen en Doelen stellen

Webinar ondernemenHieronder de video die ik heb gemaakt tijdens een LIVE webinar. De video is zeer waardevol en ik hoop dat jij er veel uit kan halen. Het is een uur lang informatie en ook zijn er vragen gesteld die ik heb beantwoord tijdens het webinar.

De video gaat over ondernemen en doelen stellen.

Het begint met wat vertraging maar daarna komt er een uur lang zeer waardevolle content die je bijna nergens anders hoort.

 

Wil je meedoen aan de 2daagse training waarover gesproken wordt in de video dan kan dat alleen nog in combinatie met het superprogramma wat jou in staat gaat stellen om succesvol te zijn in het coachen. Als je dat wilt dan kan je hier klikken om mee te doen.

Deel het met je netwerk als je deze video waardevol vindt. Dat kan je doen door op de buttons hieronder te drukken.

 

Over de schrijver
Edwin Selij is eigenaar en oprichter van Hypnose Instituut Nederland en geeft trainingen in Hypnose. Hij is auteur van de boeken 'Je hebt het niet je doet het' en 'Breek Je Vrij!' en komt regelmatig op radio en TV om te praten over hypnose. Hij is de nummer 1 Hypnose Trainer van Nederland en geeft al jaren hypnose trainingen. Hij was de eerste in Nederland die moderne hypnotherapie via livestream ging onderwijzen.
Resy
Door

Resy

op 06 Jan 2012

Bedankt voor de gesproken reactie. Toch, als je 'twee stralen' hebt, is dat toch uniek? Het moet toch kunnen die beiden te doelen? Omdat ik één persoon ben die al deze stralen kan en wil toepassen? Die zijn toch mijn beide krachten die uit mijn bron komen? Wat is er toch mis om dit zo te willen doen? Is er dan een andere reden waarom op beide groepen, de straal weinig geïnteresseerden bereiken? Ik voel mij zo 'onzichtbaar'.... Resy

Reactie plaatsen