Pasen een nieuw begin vol van hoop
Pasen een nieuw begin vol van hoop
31 maart 2013 
0 min. leestijd

Pasen een nieuw begin vol van hoop

Het is pasen en dat betekent veel dingen. Het is een tijd van de wederopstanding, hoop, het aanbreken van het voorjaar en de lente (al is dat nog niet echt te merken hier..)

Pasen

Ik ben opgevoed met de verhalen van de Bijbel waarin Jezus opstond uit de dood. Dat is pasen voor mij, het opstaan uit de dood of eigenlijk het grijpen van het leven.

Ik vind het nog steeds een mooi verhaal en in dat verhaal komt ook duidelijk naar voren dat Jezus bezig was met een ontwikkeling. Een spirituele ontwikkeling wellicht maar zeker een persoonlijke ontwikkeling.

Nu weet ik natuurlijk niet of hij echt opstond uit de dood en het maakt ook niet zoveel uit. Wat wel uitmaakt is dat het verhaal de hoop, de kracht en ook de belofte heeft dat er na moeilijkheden altijd weer een nieuw begin wacht wanneer je door blijft ontwikkelen.

Stoppen met groeien is het begin van achteruitgang en dat is voor mij het paasgevoel.

Misschien wil jij jezelf ook door blijven ontwikkelen en wellicht wel met hypnose. Dat is namelijk een snelweg naar jezelf. Als je dat wilt dan heb ik iets moois voor jou denk ik.

Lees hier mijn aanbod voor jou

Vrolijk en zalig pasen!

Over de schrijver
Edwin Selij is eigenaar en oprichter van Hypnose Instituut Nederland en geeft trainingen in Hypnose. Hij is auteur van de boeken 'Je hebt het niet je doet het' en 'Breek Je Vrij!' en komt regelmatig op radio en TV om te praten over hypnose. Hij is de nummer 1 Hypnose Trainer van Nederland en geeft al jaren hypnose trainingen. Hij was de eerste in Nederland die moderne hypnotherapie via livestream ging onderwijzen.
Reactie plaatsen