Valentijnsdag
Valentijnsdag
14 februari 2013 
1 min. leestijd

Valentijnsdag

Vandaag is het Valentijnsdag en wat is er dan mooier om je de hele dag te omringen met de personen van wie je houdt. Het is natuurlijk ook belangrijk om je dan ook goed te voelen en hoe je dat doet dat leg ik hier uit.

Valentijnsdag

Valentijnsdag is natuurlijk een commerciële manier geworden om aan iemand de liefde te betuigen, want waarom niet elke dag. Waarom niet elke dag zeggen tegen je partner dat je van hem of haar houdt. Of tegen je kinderen. Of tegen je ouders…

Maar goed het is wel een mooie manier om er even bij stil te staan. Want kan jij je nog herinneren dat je heel erg verliefd was? Of dat je heel veel liefde voelde?

En als je daar aan denkt waar voel je dat dan in je lichaam? En stel je voor dat gevoel heeft een kleur, gewoon een kleur die in je opkomt, welke is dat dan?

En als je die kleur en dat gevoel eens zou verspreiden door je hele lichaam nu? En met dat gevoel eens denkt aan alle mensen die van je houden en waarvan jij houdt? Is dat niet een lekker gevoel..

Omdat ik ook deze liefde nu voel wil ik graag jou ook een Valentijnscadeau geven. Wanneer jij je vandaag Cadeauinschrijft voor een van onze opleidingen dan krijg je alleen vandaag 25% korting.

Speciaal voor jou als lezer van onze artikelen.

Een geweldige dag vandaag en verspreid de liefde!

Over de schrijver
Edwin Selij is eigenaar en oprichter van Hypnose Instituut Nederland en geeft trainingen in Hypnose. Hij is auteur van de boeken 'Je hebt het niet je doet het' en 'Breek Je Vrij!' en komt regelmatig op radio en TV om te praten over hypnose. Hij is de nummer 1 Hypnose Trainer van Nederland en geeft al jaren hypnose trainingen. Hij was de eerste in Nederland die moderne hypnotherapie via livestream ging onderwijzen.
jeanne
Door

jeanne

op 14 Feb 2013

Hoi Edwin Ik heb nu al zoveel keren gereageerd op Alles ontdekken over Hypnose? Dan ben je vast geïnteresseerd in de gratis videotraining met het Ebook maar krijg geen reactie of mail terug,eerst wordt gezegd dat mijn email bekend is en dat ik er bijna ben alleen de blauwe mail nog aan klikken maar ik ontvang niets. Gr.Jeanne

Reactie plaatsen