Voetbal, WK en Straatkinderen...
Voetbal, WK en Straatkinderen...
10 juli 2014 
in Nieuws
1 min. leestijd

Voetbal, WK en Straatkinderen...

Het WK is voorbij voor Nederland en de WK actie van Hypnose Instituut Nederland ook. Vandaag kreeg ik een mailtje van iemand waar ik toch even bij stil stond en dat mij raakte en daarom hebben wij als instituut wat besloten…

Nederland is uitgeschakeld

Nederland is niet door en ik zou dan een gigantische korting geven op de opleidingen en ook mijn jongens een tenue geven en een bal. Nu heb ik 4 jongens dus dat tikt aardig aan wanneer je een compleet tenue koopt en een bal.

Maar die jongens in de Favela in Brazilië hebben helemaal niks en als het WK afgelopen is hebben ze nog steeds niks. Dat verandert niet, dus heb ik besloten dat het geld wat ik zou uitgeven aan mijn jongens, ik nu ga uitgeven aan de jongens daar.

En dat voelt verdomd goed.

Het voelt goed om wat terug te kunnen doen voor mensen die niets hebben en zeker voor die gasten daar. In Brazilië is het slecht gesteld met de straatkinderen daar en al vind ik voetbal supermooi, geweldig en kan het mij ontroeren, er moet wat gedaan worden aan die favela’s.

Nu kan ik dat natuurlijk niet alleen en misschien wil je wel mee doen. Ik geef aan deze mensen omdat zij dit uit hun hart doen en ik weet dat het goed terecht komt. Je hoeft het niet te doen natuurlijk, maar als je leest dat je voor 1 euro al twee warme maaltijden kunt verzorgen voor die gasten daar dan kan je haast niet anders.

Vandaar deze korte boodschap. Voetbal is mooi en wanneer we ook nog daarbij denken aan de mensen daar in de omgeving wordt het alleen nog maar mooier. De FIFA doet het niet, dus wij zullen het moeten doen…

Hartelijke groet,

Edwin Selij

Over de schrijver
Edwin Selij is eigenaar en oprichter van Hypnose Instituut Nederland en geeft trainingen in Hypnose. Hij is auteur van de boeken 'Je hebt het niet je doet het' en 'Breek Je Vrij!' en komt regelmatig op radio en TV om te praten over hypnose. Hij is de nummer 1 Hypnose Trainer van Nederland en geeft al jaren hypnose trainingen. Hij was de eerste in Nederland die moderne hypnotherapie via livestream ging onderwijzen.
Brigitte
Door

Brigitte

op 10 Jul 2014

Mijn volgende sessie is voor hen..... Stuur maar de info die nodig is om het over te maken xxxx

Reactie plaatsen