Wat is precies een tijdlijn
Wat is precies een tijdlijn
15 juli 2013 
0 min. leestijd

Wat is precies een tijdlijn

Wat is nu een tijdlijn en hoe kan je die gebruiken? In een video leg ik je uit wat het is en hoe je jouw tijdlijn kan gaan ontdekken bij jezelf. Zo weet je hoe jouw tijdlijn loopt en wat het betekent.

Wat is een tijdlijn en hoe loopt die van jou?

 

Over de schrijver
Edwin Selij is eigenaar en oprichter van Hypnose Instituut Nederland en geeft trainingen in Hypnose. Hij is auteur van de boeken 'Je hebt het niet je doet het' en 'Breek Je Vrij!' en komt regelmatig op radio en TV om te praten over hypnose. Hij is de nummer 1 Hypnose Trainer van Nederland en geeft al jaren hypnose trainingen. Hij was de eerste in Nederland die moderne hypnotherapie via livestream ging onderwijzen.
Tamara
Door

Tamara

op 08 Jul 2018

Shit, zag hem gelijk van links naar rechts toen je erover begon🙈 Kom maar op met die tips😜

Rita
Door

Rita

op 13 Jan 2023

Mijn tijdlijn van een week gaat in een cirkel, zoals van een klok, waarbij zondag bovenaan staat op de twaalf. Maar maanden en jaren in de toekomst zie ik voor mij en wat geweest is idd. achter mij. Leuk.

Penka
Door

Penka

op 14 Jan 2023

Ik zie mijn tijdlijn voor me waarbij rechts mijn toekomst is en links mijn verleden. Ik ben dan ook heel benieuwd naar de tips.

Moniek
Door

Moniek

op 15 Jan 2023

Dag Edwin, Ik zie recht mijn toekomst en links mijn verleden. Ik ben ook benieuwd naar de tips! Leuk dit zeg! Groetjes Moniek

Tonny
Door

Tonny

op 31 Jan 2023

Hai Edwin, Ik denk dat mijn toekomst voor mij ligt en mijn verleden achter mij. Ik ben ook benieuwd naar jouw tips and trics. Gr. Tonny alias Mooneagle

Carry
Door

Carry

op 15 Feb 2023

Mijntijdlijn : wat nog komt voor me, wat is geweest achter me .ik sta midden op die lijn .

Reactie plaatsen