Wat te doen als je meer klanten wilt hebben voor hypnotherapie
arrow_drop_up arrow_drop_down

Wat te doen als je meer klanten wilt hebben voor hypnotherapie

Wil jij meer klanten in je praktijk? Dat kan ik mij heel goed voorstellen. Dat wilde ik namelijk ook jaren geleden. Heel vaak krijg ik die vraag ook en daarom heb ik een video voor je gemaakt waarin ik uitleg hoe je meer klanten krijgt als therapeut of coach.

Hoe krijg je meer klanten als coach of therapeut

 

Over de schrijver
Edwin Selij is eigenaar en oprichter van Hypnose Instituut Nederland en geeft trainingen in Hypnose. Hij is auteur van het boek 'Hoe leef je het langst zonder angst' en komt regelmatig op radio en TV om te praten over hypnose. Hij is de nummer 1 Hypnose Trainer van Nederland en geeft al jaren hypnose trainingen. Hij was de eerste in Nederland die moderne hypnotherapie ging onderwijzen.
Pim

Door

Pim

op 9 March 2017

Bedankt voor dit interessant artikel.

Reactie plaatsen

Ja wij gebruiken cookies