Hypnotische virtuele maagband operatie | maagverkleining onder hypnose
Hypnotische virtuele maagband operatie | maagverkleining onder hypnose
28 oktober 2013 
2 min. leestijd

Hypnotische virtuele maagband operatie | maagverkleining onder hypnose

We hebben sinds kort als een van de weinige in Nederland een nieuw protocol ontwikkeld om de hypnotische maagband procedure uit te voeren. Dit gaat volgens een protocol met een zeer hoog slagingspercentage en boekt wereldwijd groot succes. Het is een procedure die 4 sessies in beslag neemt en waarin je niet een maagband krijgt, maar een hypnotische maagverkleining die je helpt om makkelijk gewicht te verliezen.

De Virtuele Maagband of juist een Maagverkleining

De hypnotische virtuele maagbandoperatie werkte heel goed, alleen we zien het veranderen. Het werkt steeds minder goed en waarom? Mensen geloven er steeds minder in, omdat ziekenhuizen er ook bijna niet meer mee werken. Op het Slotervaart Ziekenhuis is zelfs te lezen dat een maagband alleen onder hoge uitzondering wordt gezet en ze liever werken met omleidingen, wat de maag verkleint.

Ergens weten mensen dat onbewust ook en het effect wordt dan ook minder. Daarom hebben wij nu een compleet nieuw protocol ontwikkeld die meer is afgestemd op jouw onbewuste. Dat is de hypnotische maagverkleining.

Die werken bestaat uit 4 sessies waarbij de vierde sessie een controlesessie is. Een ‘normale’ maagverkleinings operatie is vergeleken met een maagbandoperatie een stuk succesvoller. Bij een normale maagverkleining heb je gemiddeld 25% gewichtsverlies en bij een maagband 15%. De hypnotische varianten zijn nog succesvoller want dat is meer maatwerk.

Daarnaast zijn de complicaties bij de echte maagverkleining echter ook aanwezig waardoor het succes soms zelfs helemaal geen succes wordt of nog erger…

Een maagverkleinings operatie heeft altijd risico’s. Er kan van alles gebeuren tijdens een operatie. Toch is het bij veel mensen ook een perfect hulpmiddel en daarom overweeg jij het ook misschien wel. Als dat zo is, is het goed om even door te lezen.

De hypnotische maagverkleinings operatie

Je kan ook een hypnotische maagverkleining laten doen. Dit is een onbewuste operatie die levensecht lijkt en daarom bereik je ook jouw resultaat makkelijk en eenvoudig. Met een slagingspercentage van 83,3% is dit een veel betere optie nog dan de daadwerkelijke operatie. Mede ook omdat er geen enkele complicaties aan vast kleven. De hele behandeling bestaat uit 4 sessies.

Sessie 1

In sessie 1 gaan we onderzoeken waar het vandaan komt. Waarom heb je zoveel gewicht. Dat is een belangrijke vraag en bij sommige mensen zullen we ook een regressie gaan doen om te kijken wat precies de oorzaak is van het gewicht. Wanneer dat niet wordt aangepakt zal het namelijk minder effect hebben.

Het onbewust automatische programma wat je doet aankomen in gewicht is ergens vroeger gecreëerd en moet worden opgespoord. Wanneer je die weet en hebt getransformeerd, dan gaan we door naar het begin van de procedure. Het zou dus kunnen zijn dat er 1 sessie bijkomt.

Na sessie 1 krijg je ook een MP3 mee die je minimaal 4 keer moet luisteren voor de 2e sessie begint.

Sessie 2

In deze sessie ga je de chirurg en de anesthesist ontmoeten in hypnose. Deze zullen je helpen om de maagband operatie succesvol te laten zijn. Dit klinkt misschien wat apart, maar voor je onbewuste is het helemaal echt en daarom werkt het ook. Na deze sessie krijg je instructies mee wat je moet gaan doen tot en voor de derde sessie

Sessie 3

Deze sessie is de daadwerkelijke maagverkleinings operatie. In deze sessie wordt de hypnotische maagverkleining geïnstalleerd. Je zal merken dat je direct verschil zal voelen en minder honger zal hebben. Het interessante is dat de aanloop er naar toe ook al werkt. Je merkt dan al dat je gewicht verliest.

Na de derde sessie krijg je een andere MP3 mee die je moet gaan luisteren en je zal dan merken dat je veel sneller vol zit, minder eet en meer gewicht zal verliezen.

De Hypnotische Virtuele Maagband werkt niet meer.. Kies voor de Hypnotische maagverkleining

De hypnotische maagverkleining is een perfect alternatief voor de echte operatie met een hoger slagingspercentage en geen complicaties. Zou jij dit ook willen ondergaan? Maak dan een afspraak met ons of kijk nog even hier.

Over de schrijver
Edwin Selij is eigenaar en oprichter van Hypnose Instituut Nederland en geeft trainingen in Hypnose. Hij is auteur van de boeken 'Je hebt het niet je doet het' en 'Breek Je Vrij!' en komt regelmatig op radio en TV om te praten over hypnose. Hij is de nummer 1 Hypnose Trainer van Nederland en geeft al jaren hypnose trainingen. Hij was de eerste in Nederland die moderne hypnotherapie via livestream ging onderwijzen.
rahela de klerk
Door

rahela de klerk

op 30 May 2014

Edwin...ik wil graag in aanmerking komen. Heb nog wel een aantal.vragen! Heb je een kontact adres Voor afspraken en tel vragen? Fijne dag gr Rahela

Danny. Buchmeyer
Door

Danny. Buchmeyer

op 17 Nov 2014

Geachte heer/mevrouw, Graag had ik wat meer info over de desbetreffende hypnose behandeling, Prijs en waar dit kan worden gedaan

helena
Door

helena

op 07 Apr 2015

hallo ik heb copd wat verergerd is door dubbel zijdig bestralingen van mijn borsten.door weinig beweging 25 kg aan gekomen graag advies en evt.de kosten gr helena

Lissette
Door

Lissette

op 14 Jul 2015

Goedenavond,Wil ook graag in aanmerking komen, graag zou ik wat meer info willen hebben over waar de behandeling zich plaatsvind en wat de kosten zijn. Alvast bedankt voor uw reactie! Gr lissette

s. boudri
Door

s. boudri

op 22 Jan 2016

Graag wil ik wat meer info ontvangen.

harry Korpershoek
Door

harry Korpershoek

op 09 Mar 2016

ik wil een maagbandje laten zette ndoor operatie als i kwist dat het met hypnose kon deed ik dat leiver

Fridy Verdel
Door

Fridy Verdel

op 20 Jun 2016

Hallo Wil wat meer weten over plaats/prijs van maagband onder hypnose Mvg Fridy

I de witte
Door

I de witte

op 17 Jul 2017

Graag zou ik willen weten of dit door de verzekering wordt vergoedt en waar het plaatsvindt

martin
Door

martin

op 02 Jan 2018

"als één van de weinigen het recht om dit uit te voeren" ?wat een onzin....dit kan bij ELKE hypnotherapeut en kan zelfs in één sessie plaatsvinden. Geen enkele reden dus om mensen financieel zo uit te melken. Ga je verstoppen en heel erg schamen voor dit gedrag!

Edwin Selij
Door

Edwin Selij

op 02 Jan 2018

Dank je wel Martin voor je reactie. De pagina bestond al bijna 5 jaar en in die tijd was dat zo. Nu niet meer inderdaad. De maagband is zelfs achterhaald en het succes loopt terug en we hebben het daarom ook aangepast ons protocol. Waren we 5 jaar een van de eerste met de maagband, nu zijn we dat met de maagverkleining die beter werkt anno 2018. Geen enkele reden om ons te verstoppen en te schamen :-)

Reactie plaatsen