Zwanger worden met hypnose zonder IVF
Zwanger worden met hypnose zonder IVF
08 juni 2019 
1 min. leestijd

Zwanger worden met hypnose zonder IVF

Natuurlijk kan je zwanger worden

Een interessante zin die je op twee manieren kan lezen. Je kan natuurlijk lezen als uiteraard of je kan natuurlijk lezen als ‘van de natuur’.

In de jaren ’50 had je de hypnotische IVF behandeling. Zo heette dat uiteraard niet want IVF bestond nog niet, maar er waren artsen in de VS die met hypnose stellen zwanger lieten worden.

Klinkt een beetje vreemd, maar laat mij dat even uitleggen.

Zwanger worden zonder IVF

Misschien herken je dit verhaal. Ik had een collega in de bouw en die kon geen kinderen krijgen. Meer dan tien jaar waren ze bezig en toen gaven ze het op. Hij moest dan met zijn ballen in water van 35 graden ze op temperatuur brengen en als dat dan was gebeurd dan moest de daad plaatsvinden.

Lekker romantisch.

De fun was er wel af na tien jaar en ze besloten lekker lam te worden. Die avond raakte zij zwanger.

En zo zijn er nog meer van die verhalen. Je kent er vast ook wel een paar.

Als je dat zo leest, dan zit er dus een mentale component aan. Het was dus niet iets fysieks bij hem, al werd dat wel gedacht en wezen de onderzoeken dat ook uit. Toch kregen ze een kindje.

Hoe kan dat dan? Daar is dus ook iets anders aan de hand en juist dat ‘iets anders’ kan je met hypnose veranderen. Dat deden ze in de jaren ’50. Klinkt als science fiction bijna, vind je niet?

Je gaat allebei in hypnose en hoppa na de daad ben je zwanger. Het is geen science fiction, het gebeurde 70 jaar geleden…

Lukte het bij iedereen? Nee. Lukte het bij heel veel stellen die geen kinderen konden krijgen? Ja.

Hoe dan vraag je je misschien af. Ga ik uitleggen. De sessies werden gedaan met zowel de man als met de vrouw en wat er grofweg aan suggesties werd ingebracht was dat ze zin kregen in elkaar.

Echt zin en dat was het.

Nu snap ik dat je je dat bijna niet kan voorstellen dat het zo simpel is, maar er kunnen onbewuste blokkades zijn waardoor je je man als vrouw niet toelaat of dat de man toch geen kind wil. Dat loste op door die suggesties van ‘zin hebben’.

Persoonlijk denk ik dat dit een stuk gezonder en leuker is dan wat er nu gebeurt, toch?

Zou je hypnose willen leren? Kijk dan eens hier.

Mooie dag!

Over de schrijver
Edwin Selij is eigenaar en oprichter van Hypnose Instituut Nederland en geeft trainingen in Hypnose. Hij is auteur van de boeken 'Je hebt het niet je doet het' en 'Breek Je Vrij!' en komt regelmatig op radio en TV om te praten over hypnose. Hij is de nummer 1 Hypnose Trainer van Nederland en geeft al jaren hypnose trainingen. Hij was de eerste in Nederland die moderne hypnotherapie via livestream ging onderwijzen.
Reactie plaatsen